[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin [anu]Dey
[AMXBANS] You have 23 hours , 56 minutes and 51 seconds left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : Multicolor
[AMXBANS] Reason : ' dar chear esti...... o seara buna '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1796310334 '
[AMXBANS] Your IP : ' 92.84.176.68 '
[AMXBANS] ========================================
nu inteleg de ce mi s-a dat bann ?? :?: :cry:
pacsteam...next e permanent
Intelegeti o data , ca are netu tras de la simplu , si tot o data are acelasi steam id cu el !
incearca te rog cs-ul de aici <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/announces/download-counter-strike-cs-16-2012-original-t6940.html">announces/download-counter-strike-cs-16-2012-original-t6940.html</a><!-- l -->
Multumesc.
Ce nu intelegi acolo ? Ti-am zis de vorba buna ti-am explicat ca nu ai voie ti-am dat ban pe STEAM_0:0:1796310334 DE 3 ORI 1440 de min ca mai mult nu pot ti-am zis sa intri pe forum pt acolo gasesti alta versiune de cs.
Nu am nimic personal cu tine dar daca tu nu intelegi ce este pac-steam cauta pe goale :lol: :lol:
O seara buna.
de parca tu sau altii ati stiut din prima nici eu nu am stitu din prima . din cate vad eu la cifrele de la steam sunt 10 (am dormit 5 ore ) sper sa nu fi vazut gresit . i-ati de acolo de la catalin cs-ul si dezarhiveaza-l si gata nu o sa mai ai probleme . vad ca ai intrat pe forum sa faci cererea de unban daca aveai 1-2 minute ( putine ) la dispozitie ai fi vazut link-ul dat de marian cu cs-ul . dezarhiveaza-l si poti juca linistit . ( doar un sfat )
multumesc anticipat sbN
in primul rand nu ai luat tu ban ci a luat jocul tau, adik sa te kaci in el cs, pe romaneste, tu poti juca cand vrei.. cu un cs de pe forum sau steam..
Mersi de counter cataline e tare
acum astept sa mi se scoata banu
si scuze daca am gresit cu ceva fata de level sau dey
cum adica ? ai luat pe ip ?
Fata de mine nu ai gresit cu nimic.
Nu ti-am dat ban pe IP doar pe pac-steam. Poti intra pe servar fara nici o problema.