CS.U-S.RO

Full Version: Cunoasteti toate comenzile de care dispuneti ca admin ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
:mrgreen:
toti da , ahahaha

Guest

hahhahahha cine crezi ca e atat de pr0st sa voteze nu?=)) (moderatorii si ownerii vad cine a votat cred)
offff toti le stiti Smile) iak eu am votat partial...
dar tot zic ca e necesar sa se faca topic cu toate comenzile de care dispunem, macar asa ca formalitate, la Announcements la rubrica Admins Only.
hai verde te ocupi, sau anarhy?..uite aici un post al meu acu ceva anisori in urma, puteti actualiza asta.. http://forum.u-s.ro/regulile-serverului/...i-t95.html
amis Wrote:offff toti le stiti Smile) iak eu am votat partial...
daca nu le stii pe toate incepi cu amx_help apoi amx_help 20.. in functie de gradul tau de admin ai un anume numar de comenzi accesibile de care dispui. Le poti copia pe rand intr-un notepad sau altceva, primele 10, apoi urmatoarele si tot asa. Eu nu sunt acasa din pacate, pot intra doar pe forum.
Anarchy Wrote:
amis Wrote:offff toti le stiti Smile) iak eu am votat partial...
daca nu le stii pe toate incepi cu amx_help apoi amx_help 20.. in functie de gradul tau de admin ai un anume numar de comenzi accesibile de care dispui. Le poti copia pe rand intr-un notepad sau altceva, primele 10, apoi urmatoarele si tot asa. Eu nu sunt acasa din pacate, pot intra doar pe forum.

alea de la amx_help le am scrise pe foi, stai linistit ca imi fac temele Smile) dar asta nu inseamna ca le stiu pe de rost...la asta m-am referit partial :p ca nu le cunosc pe de rost fiecare ce face si cum :p doar cele mai uzuale si indispensabile :d
nu stiu ce sa zic ... cu cei care le stiti pe toate !
eu zic ca ar trebui sa intrebati niste profesionisti in ale cs-ului daca stiti toate comenzile !!!
eu bag mana in foc ca nu le stiti pe TOATE !
eu nu le stiu pe toate , si nici nu cred ca am nevoie !
Am votat "ca le cunosc" pt ca le stiu pe cele de care am nevoie si nimic mai mult.

Guest

Votat 1.Da
stiu toate accesele pentru adminul meu
Doar 21 de voturi, n-au votat toti adminii, asta zice multe...
in mare parte DA !!! :? chiar sa fiu sincer nici cei care au acces full nu stiu toate comenzile :mrgreen: