CS.U-S.RO

Full Version: Admin nDy
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Nume: Andy
Nick: nDy + derivate.
Timp de cand joc pe server: ~1 an.
Sustinut (propus) de adminul : Junkyard
Timp de cand joc CS: 10 ani.
YM: and1.andy
Ip: 79.112.17.1
Oras: Iasi
Varsta: 19 ani
Steam ID: STEAM_0:1:31868612 ;Cont: and1_ndy
pro
yes//pro
vrei admin dar asta nici macar nu e serveru tau principal pe care joci ..nu inteleg..la cat joci aici iti ajunea doar slotu...infine..cum crezi..poate o sa te vad mai des pe server cu ocazia asta..desi..
esti sigur ca te sustine Junkiard?..hmm dupa postul sau nu prea cred ..
Contra te vad rar
CONTRA! te vad foarte des pe sv....

Guest

fii mai activ si ai pro de la mineBig Grin
pro slot ..contra admin

Guest

are deja slotSmile
Mircea.Radu Wrote:vrei admin dar asta nici macar nu e serveru tau principal pe care joci ..nu inteleg..la cat joci aici iti ajunea doar slotu...infine..cum crezi..poate o sa te vad mai des pe server cu ocazia asta..desi..
La faza asta mi-ai dat maxim, ai uitat ce am discutat afara? In fine.
De unde stii tu ca asta nu e server-ul meu "principal" ? Defapt, de cand e moda asta cu server-ul principal? Am motivele mele ca nu ma vezi "des" pe server (poate sunt codati pe server , poate nu-mi place harta respectiva, poate suntem prea putini/multi pentru harta respectiva, mai ales cand puneti "harti fantome" de parca nu ajung cele clasice [chateau,prodigy,vertigo,tuscan,cpl_mill,cpl_strike,assault,cbble] ) De aceea vreau admin : sa dau ban la codati,sa ma consult cu ceilalti admini in privinta hartii,slay/kick afk,etc.
Atat am avut de zis. O seara buna.
Contra. Cam rar te vad.
ai maxim 25 de ore adunate pe ndy+derivate.....
CONTRA
Contra
sa te vedem la urmatoarea intalnire cu adminii din iasi , si vedem atunci daca iti dam pro !
ne intereseaza doar oameni maturi care pot lua decizii !
Pages: 1 2