CS.U-S.RO

Full Version: Pupic....CER DEMISIA X(X(X(X(
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Guest

deci cum e posibil asa ceva?? dc dati ban pe ip-ul meu daca nu se juca cu coduri....iati dat ban lu @ Girl pe ip asta si arata cam asa

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin zuzu
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : @ GirL
[AMXBANS] Reason : ' cand iti fac 3 poze .. 3 poze imi dai .. nu 1 si nici 2 '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 82.79.46.85 '
Error: server failed to transmit file 'sound/nm_goodbadugly.wav'
Kicked : You are BANNED. Check your console

si a mai venit la mine si iati mai dat ban odata.....dar pe ce motiv....si nu ca mar deranja...dar iati dat pe PC-ul meu.....si suna cam asa

[AMXBANS] You are Banned from this server by admin JaMMiN
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : @ GirL
[AMXBANS] Reason : ' parca aveai ban? '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 86.122.204.217 '
Kicked : You are BANNED. Check your console....

si alta faza dura e ca zuzu zice ca nu merita sa imi fie banul scos....asta chiar e buna.....
mai deschide un topic .. si ai ban si pe forum ! hai uimeste-ma! .. daca deschizi un topic .. apoi scrie in ala .. deja ai 4 topicuri deschise si tot dai copy paste cu datele banului ...de parca noi adminii nu avem banlistu sa ne uitam!

Guest

macar zicetimi si mie pe ce motiv ramane banu? cu ce am gresit eu?....si daca e asa....soarta...nu mai joc cs pe US..........mersi pentru intelegere
banul ramane pentru ca o persoana care a fost banata permanent .. intra pe server cu acelasi nume ... la noi pe server banul permanent inseamna ban definitiv ... te simt asa o persoana inteligenta si iti pun o intrebare: daca o persoana e banata .. si peste o juma de ora intra cu acelasi nume .. nu se da ban? .. sau sa iti zic asa mai pe inteles: pe mine nu ma intereseaza ce ip banez .. pe mine ma intereseaza ca persoana pe care am banato sa nu mai intre pe serverul asta ! ti-am editat banul si am pus 4 zile din care mai ai 3 .. si vezi joaca cu numele tau!

PS: sunt cu ochii pe tine! si apropo nu sunt idiot! Wink