06-08-2008, 07:45 PM
1.numele:*A.O.T Manutza*
2.joc de aproape 2 ani pe cs.u-s.ro si am admin mic de vreo 2 luni,mi-am facut treaba destul de bine si cred k ma inteleg bine cu toti adminii si player-ii ... si as dori si eu sa avansez(dak se poate)
3.joc zilnic pe servar ( cand timpul mi-o permite )adica dimineata si seara mai mult(datorita programului meu de scoala),sunt in top15 mai exact pe 6.
 )adica dimineata si seara mai mult(datorita programului meu de scoala),sunt in top15 mai exact pe 6.
4.YM :=-> gusatu9127
steam ID:=>aot_manutza_cs
5.nume real:Gusatu Dorin
6.varsta : 17 ani si 1 luna

Multumesc! (astept raspuns) in caz ca cererea imi va fii aprobata promit ca nu o sa dezamagesc! :!:
2.joc de aproape 2 ani pe cs.u-s.ro si am admin mic de vreo 2 luni,mi-am facut treaba destul de bine si cred k ma inteleg bine cu toti adminii si player-ii ... si as dori si eu sa avansez(dak se poate)
3.joc zilnic pe servar ( cand timpul mi-o permite
 )adica dimineata si seara mai mult(datorita programului meu de scoala),sunt in top15 mai exact pe 6.
 )adica dimineata si seara mai mult(datorita programului meu de scoala),sunt in top15 mai exact pe 6.4.YM :=-> gusatu9127
steam ID:=>aot_manutza_cs
5.nume real:Gusatu Dorin
6.varsta : 17 ani si 1 luna

Multumesc! (astept raspuns) in caz ca cererea imi va fii aprobata promit ca nu o sa dezamagesc! :!: