man, is aproape inginer chimist si iti zic ce se intampla acum in mintea ta: confunzi mg (miligrame) cu grame 1g=1000mg

plus ca experimentul nu este perfect cantitativ si se mai pierde din otravuri

dupa tine acum 1tigara=8mg gudron + 10mg carbon [nush care e faza cu carbonul dar las asa sa fie dupa tine]
1 cartush=10pachete tigari=10x20tigari=200tigari=8mgx200gudron + 10mgx200carbon=1600mg gudron + 2000mg carbon = 1,6g gudron + 2g carbon
2 cartuse= 2x1,6g gudron + 2x2g carbon =
3,2g gudron + 4g carbon deci cam asta e, si asta nu e calcul de chimist, e calcul de clasa a 8-a

plus ca o tigara are peste 400 de substante toxice. Deci ce vezi tu in clipul ala nu e doar gudron si carbon

poti sa imi spui ca au si otrava in ele ca eu tot fumez

)
pai gudronul e otrava mai

numai ca e in cantitati mici, dar daca ai inghitzi gudronul de la 2 cartuse de tigari ai muri cam in.......................cat sa zic?...5 secunde? sau poate mai putin.
fumati ma.. si o sa va stingeti lent si dureros.. Doamne fereste.. mai dai si o groaza de bani si te mai si imbolnavesti ca dracu..
gudronul a fost interzis in compozitia asfaltului bituminos !
si a ramas doar in tigari in cantitati stiute doar de producatori !
niciodata sa spui ca mori din cauza tigarilor ! daca maine te calca o masina si mori ( nu-ti doresc ) , daca nu bei nu fumezi te distrezi
atunci de ce mai traiesti ? traieste viata my bro ca numai una ai , poti sa mori din multe alte boli rareori da rar din cauza tigarilor !
pai daca fumezi inseamna ca te distrezi

)).. crezi ca viata e prea plitisitoare fara o tigara? asta`i buna..
ikks Wrote:pai daca fumezi inseamna ca te distrezi
)).. crezi ca viata e prea plitisitoare fara o tigara? asta`i buna..
ikks asa eram si eu ca tine pana la vreo 16 ani .. puteam sa ma jur ca no sa fumez niciodata ... si din a 11 mo pus dracu sa fumez .. anturaju ... in a 12 inainte de bac cam 25 din 30 de colegi din clasa mea fumau .. cica din cauza stresului .. , la facultate majoritatea fumeaza .. nu poti sa iti dai cu parerea despre fumat daca n-ai fumat niciodata , sau daca ai tras numa de cateva ori .. vorbim peste vreo 2 ani ..cand probabil o sa fumezi si tu

mda, eu am fumat din clasa a 7-a pana acum un an si jumatate, mai exact m-am lasat de fumat de revelion 2007 :| si acum ma simt mult mai bine fara tigari. un fumator nu poate sti asta pt ca fumeaza, lasa-te de fumat si pe urma comenteaza oricare ai fi fumator. Avantajul unuia care s-a lasat de fumat este ca a trecut prin toate etapele: nefumator, fumator, si nefumator din nou si stie foarte bine ce inseamna sa te lasi. Am intrebat un unchi de al meu de vreo 50 de ani care e ce-a mai mare realizare a vietii lui si mi-a raspuns: M-am lasat acum 17 ani de fumat. Si e o persoana realizata, ca sa nu ziceti ca alte realizari importante nu a avut in viata

)
daca fumezi ai si dezavantaje normal , obosesti repede , tusesti mult , dar cateodata cand esti stresat , suparat iti mai gasesti amarul intr-o tigara
dami in cap daca un e asa , la o bere cum merge o tigara ? dupa ce mananci bine ? fiecare cu parearea lui , toti care fumeaza s-au apucat din prostie
curiozitatea , vazut pe la alti , stress :-j eh ... fiecare cu parearea lui
ce fain merge o tigara si o cafea .. dimineata cand tre sa ma scol sa merg la faculta :X .. ce fain merge o tigara cand sunt cu baietii la baut , ce fain merge o tigara dupa un f*t*i :X .. fiacare face ce vrea muschiu lui .. asa ca la urma urmei nu stiu pentru ce e topicu asta .. nefumatorii sa ii convinga pe fumatori sa se lase? .. sau ce?

) .. playa si eu sunt in devenire inginer chimist .. asa ca poti sami spui este antrax in tigari ca eu tot nu ma las

numai avantaje : bani dati aiurea, mirosul gurii f urat, plamani distrusi......Am 19 ani,am numai prieteni fumatori, ma distrez la maxim, dar am minte si stiu ca nu is sanatoase ....ma distrez f mult dar pana la sanatate....am o vorba: FUMEAZA SI BEA CA NU-I MUNCA GREA =)))))
da ce bine a dat-o zuzu

lasati-o `n @@@@ mea ca va dati impotriva naturii lucrurilor si fenomenelor. stai sa vezi de la 1 iulie o sa va fie frica si greatza sa puneti mana pe un pachet de tzigari, asta daca se aproba treburile. vedeti voi atunci la ce m-am referit acum