CS.U-S.RO

Full Version: Tricouri U-S.RO
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ne bate acest gand demult timp pe mai multi dintre noi...insa nu am apucat sa realizam acest "mic vis" al nostru..well..zic eu ca e timpul sa trecem la treaba Big Grin

mi-au trecut prin cap cateva idei, asa ca le voi posta pe forum..feel free to comment and share your ideas thoughBig Grin

[Image: beatme.th.jpg]

[Image: razerq.th.jpg]

[Image: usro.th.jpg]
Faina ideea, eu propun sa mai punem un omulet, ceva un personaj, sau fiecare la alegerea sa, iar pe spate sa apara numele si serveru!
eu ziceam ca pozele postate sa fie puse pe spatele tricoului..iar in fata..nush..your decision Smile)..cat despre omuleti etc..sunt de acord.. astept poze Big Grin
interesant ! :mrgreen:
in conditiile in care un tricou nu costa mai mult de 30 ron, eu zic sa ne punem pe treaba Big Grin
da interesanta ideea si cu omuletu ..dar sa avem si numele trecut pe tricou
O idee minunata Smile Sustin pentru a fi pusa in aplicare Smile
Tricourile ar trebui sa aiba toate aceeasi culoare?:-?
De acord cu Rzr + Omuletul
Iza.. Wrote:Tricourile ar trebui sa aiba toate aceeasi culoare?:-?
De acord cu Rzr + Omuletul

in principiu..cred ca da
Atunci hai sa propunem culoriSmile)
Eu vreau verde <----
scrisul sa aiba culoarea verde sau tricoul?
Ceva de genul
aha..lookin' good..ma gandeam sa bagam si numele nostru pe spate Big Grin
RaZeR_man Wrote:aha..lookin' good..ma gandeam sa bagam si numele nostru pe spate Big Grin
Bine, pe spate ne punem toti de acord ce sa scriem in legatura cu serverul ...
am avut si eu si ikks o idee asemanatoare in trecut dar nu a iesit nimic.....totusi cand comunitatea era mai stransa....na...sper sa va iasa de data asta
Pages: 1 2