CS.U-S.RO

Full Version: 14.06.2011 ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Salutare la toata lumea .. tin sa va anunt ca pe data de 14.06.2011 voi cutreiera Iasi`ul cu , clasa mea .. cu mine va fi si Supererou`Tau .. trecem peste .. in acea zi .. voi avea 1 ora libera sa fac ce vreau in Iasi .. si am decis ca vreau sa ne vedem .. astept un semn ceva care are chef ..

Multumesc , Blaq !
daca pot, eu vin la o minin intalnire Big Grin. te anunt din timp daca ma bag sau nuBig Grin
Am sa fiu si eu prezent, dai un semn si ne gasim!
cu siguranta voi lasa un numar de telefon sau eventual mi`l dat voi .. si va zic celor care veniti ora la care am liber ..
As veni si eu pentru o prima intalnire cu cei din comunitate , dar sunt in excursie Sad pe 13 si 14 . Poate o sa facem pe 01.07.2011 la o bere ? : >
Deci.. VINE CINEVA ? sau o frec la oha alaturi de colegi? :|
Eu am zis DA
si eu ...cred....tinem legatura
Ma anunta wak si pe mine, sa vad cum ies de la scoalaSmile
Lasa.mi si mie un mesaj cu ora wak, poate pot veni.
ok , treaba sta in felul urmator .. in decursul zilei de maine voi vorbi cu wakk si va va anunta pe fiecare unde si ora ..sper sa mai vina ..
Bine a-ti venit la centrala telefonica wakkK si prietenii :lol: Confusedhock:
:lol: :lol: haha, care bea o bere si pentru mine din voi 2? Smile) strange-le tare mana celor care vin, asa si pentru mine.
sa imi spui si mie pe net sau la un telefon wakk la ce ora si unde
sper sa nu fie mai tarziu de ora 3..ca dupa aia trebuie sa plec pana la husi :|:|
Pages: 1 2