CS.U-S.RO

Full Version: Photoshop
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Download PhotoShop - <!-- m --><a class="postlink" href="http://download.kappa.ro/action__file/id__997">http://download.kappa.ro/action__file/id__997</a><!-- m -->

Image - <!-- m --><a class="postlink" href="http://e-photoshop.forumers.ro/">http://e-photoshop.forumers.ro/</a><!-- m -->

--------------------------------------------------------------

Informatii ;

Code:
Photoshop este varful de lance al gamei de produse software pentru editare de imagini digitale , fotografii , grafica pentru tipar , video si Web de pe piata . Este un program cu o interfata intuitiva si care permite o multitudine extraordinara de modificari necesare in mod curent profesionistilor si nu numai : editari de luminozitate si contrast , culoare , focalizare , aplicare de efecte pe imagine sau pe zone ( selectii ) , retusare de imagini degradate , numar arbitrar de canale de culoare , suport de canale de culoare pe 8 , 16 sau 32 biti , efecte third-party etc.

--------------------------------------------------------------
nu vreau sa rada un moderator de tine, dar tu cine esti? :|
Eu ? cine sunt ? sunt un user nou inregistrat care a pus niste programe de editare de poze / avatar / logo ..etc , in stil : playa the best / Anarchy - cs.u-s.ro , *m-ai inteles ?


edit by Anarchy:
In stilul meu? wtf micule om cu pene... Smile nu prea ti-a iesit insa apreciez munca depusa. Pe server cu ce nume joci? La intrebarea asta se vrea un raspuns.