as vrea sa mi se scoata banul.am steam si am fost acuzat de wall. poze nu am gasit in csstrike.va rog scoateti id steam X PAC
nu ai facut bine cererea !
Cererea trebuie sa contina:
1.TITLUL TREBUIE SA FIE DE FORMA: NUMELE CARE IL AVEAI IN MOMENTUL CAND AI LUAT BAN, - NIMIC MAI MULT.
2.Nick-ul cu care jucai cand ai primit ban-ul.
3.Ip-ul tau
4.Data si ora(aproximativ) la care ai primit ban-ul
5.Adminul care ti-a dat ban
6.Motivul pentru care crezi ca ai primit ban-ul.
7. ORICE ALTA CERERE CARE NU RESPECTA REGULILE DE MAI SUS VA FI STEARSA AUTOMAT.
=)) idem blak :lol: :lol: :lol:
X PAC Wrote:as vrea sa mi se scoata banul.am steam si am fost acuzat de wall. poze nu am gasit in csstrike.va rog scoateti id steam X PAC
banul nu se scoate! eu personal ti-am facut poze .. si team asteptat pe id serverului <!-- e --><a href="mailto:poze_us@yahoo.com">poze_us@yahoo.com</a><!-- e --> si nu ai vrut sa imi dai pozele si ba chiar m-ai injurat! banul ramane!
inainte comenta careva ceva fara sa sti , explicat-mi asta de ce ip -ul lui X PAC are si alte nume banate ca alea din poza urmatoare
[Image: ip%2089.137.105.92.JPG]
sper ca nu mai are rost sa fac poza si la arhiva la mess .. sa vedeti ce fain injura! cand eu am vb frumos cu el sa-mi dea pozele!
deci dupa cum am spus banul ramane!
as zice sa faci print ( ma refer la zuzu ! ) la discutie !
sa vedem toti cum se comporta copii din ziua de azi !
sa faca ce?
acuma am intrat pe id serverului .. si mentionez ca l-am sters din lista atunci cand m-a injurat .. si nu mai apare arhiva lui!
scuze nu vazusem.. am vaz doar poza
nick:X PAC
ip:89.137.105.92
data,ora:19.05.08 17:15
admin:nu stiu
motiv:ei zic wall eu am steam
P.S. zuzu daca tu erai adminul pe care"lam injurat" imi poti spune la ce ora ai vorbit cu "mine"?
Zuzu Wrote:acuma am intrat pe id serverului .. si mentionez ca l-am sters din lista atunci cand m-a injurat .. si nu mai apare arhiva lui!
deci dovezi nu ai?
)
-k^ Wrote:Zuzu Wrote:acuma am intrat pe id serverului .. si mentionez ca l-am sters din lista atunci cand m-a injurat .. si nu mai apare arhiva lui!
deci dovezi nu ai? )
ce dovezi vrei ma? daca numi da pozele si lam sters din lista de mess ..sau ce vroiai sa stau toata ziua sa ma injure? banul ramane
ps: exe tu nu prea ai ce posta pe aici .. aici posteaza doar adminii si cel care a primit ban!
hai ca nu conteaza -k^ ceea ce am postat eu va rog sa comentati ! alte comentarii in afara subiectului postat le voi sterge .