dupa cum bine stiti, de mai demult s-a instalat pluginul he dropped. mai exact, cand un player moare, grenazile (he,fb,smoke) sunt aruncate jos astfel ca oricine le poate achizitiona. chiar daca serverul este for fun, m-am gandit ca poate e mai bine sa se scoata acet plugin pentru un joc mai fluent. exemplu: daca eu cu 32 fac rush ct in d2..de cele mai multe ori o iau in goarna in tunel la scari..cade unu, ia celalalt ce are pe jos
)..si lista continua
)
mie mi se pare mai interesant cu plugin asta
Neinteresant...cu,te mai ajuta putin fara...Nu este un plugin important sau care sa afecteze calitatea jocului foarte mult.
Fara, sunt contra la orice "deviere" de la "jocul clasic".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tu defapt ai facut topicu ca te enerveaza sa fii luat cu he,
eu zic ca e mai fain cu , fac economie, si in unele situatii ai nevoie de grenazi ! aici ma refer la he/smoke/flash! eu zic ca ar trebui lasat!
clean, eu unul zic ca e o schimbare, daca esti ct si stai la x si omori cate un tero si altul ia de pe jos si arunca flashurile alea nonstop numa intre oki...
Daca nu e o diferenta mare, v-ati putea obisnui ! :lol: Ce rau sunt. [Basic style]
Ca parca din baza cand plec la inceputul rundei nu iau 3 fb si 2 smoke de la toti butii.Am ramas cu sechele...cum vad ceva zburand deja ma feresc...sper sa nu ajung sa fac si pe strada asa
=)))
Clean Wrote:Ca parca din baza cand plec la inceputul rundei nu iau 3 fb si 2 smoke de la toti butii.Am ramas cu sechele...cum vad ceva zburand deja ma feresc...sper sa nu ajung sa fac si pe strada asa =)))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lasa-l ma ca e bun, cand nu am bani eu de grenada macar sa le iau de la ceilalti, am facut multe fraguri cu he gasite pe harta
)
cu..! e util
without
cu e util . economisesc bani :lol:
sa-mi dai si mie lista cu cine a votat
cine n-a votat inseamna ca nu are trafic pe forum ceea ce inseamna ca n-are nevoie de admin