up. O treaba buna "roxana21"
cei fara steam sa-l incerce si sa posteze o parere cat mai repede. Sa nu stea nimeni in dubii.
ms
Odata ce am zis ms inseamna ca e foarte bun, merge bine.......
vlad5555 Wrote:ms
Da daca faci un post macar revino cu un edit sa zici daca merge cs creat de roxana21....
Foca.. mereu esti pe langa. Trezeste-te !! Casca ochii la ce se scrie.
n-are nic, poate doar o mica reclama ce ar trebui scoasa din config...
<!-- m --><a class="postlink" href="http://megaupload.com/?d=LLJ0PB33">http://megaupload.com/?d=LLJ0PB33</a><!-- m --> ! asta e fara nici o modificare!
Foarte bun! Bravo Roxana!
P.S: Nerecomandabil pentru codati. Nu merg codurile pe protocol 48
Pakistanu Wrote:Foarte bun! Bravo Roxana!
de unde stii,ai incercat?
))
?_?. Wrote:Pakistanu Wrote:Foarte bun! Bravo Roxana!
de unde stii,ai incercat?))
A incercat varmiu sa il bage. El are net de la noi din sat si nu merge sa intre pe u-s, asa ca mai vine pe la mine si vrea sa joace cu cod dar nu merge
Treaba-i pruna atunci !!! =))))))
Clean Wrote:Treaba-i pruna atunci !!! =))))))
:lol: :lol: :lol:
Pakistanu Wrote:?_?. Wrote:Pakistanu Wrote:Foarte bun! Bravo Roxana!
de unde stii,ai incercat?))
A incercat varmiu sa il bage. El are net de la noi din sat si nu merge sa intre pe u-s, asa ca mai vine pe la mine si vrea sa joace cu cod dar nu merge
deci sa revenim,varul tau e din raducaneni?... ei bine cei de acolo au ban nu stiu cum si cine te-a invatat sa bagi strambe dar mai bine nu ziceai asa ceva.rog un admin sa dea TC ca sa nu mai am motiv sa raspund.Ca sa nu te fac intr-un fel,desteptul cedeaza in fata ,,bananelor'' deci imi pare bine ca stii sa minti.GL in joc....
Vezi poate merge codul de data asta
))
va rog puteti pune un link de download pt acest cs 1.6 .... nu am reusit sa gasesc link-u daca este pus deja
ty