Nume: Popa
Prenume: Robert
Nick: Robiii, Robs, Untouchable, Cupiii
Varsta: 16 ani
Timp de cand joc cs: 6 ani
Y!M: <!-- e --><a href="mailto:popa.roberttt@yahoo.com">popa.roberttt@yahoo.com</a><!-- e -->
IP:79.112.200.42
Steam id:pureaction
Timp jucat: 84:45:14 - robiii, 143:03:08 - robs, 32:48:53 - untouchable, 35:18:54 - cupiii.
Chiar nu vedeti la Model pentru slot ca scrie mare cu rosu ca se vor acorda slot/admin numai celor cu steam?
Steam imi voi achitiona daca voi primi slot. Imi cer scuze ca nu am mentionat asta de la inceput. Eu oricum joc cu steam pe server, numai ca nu e al meu, dar daca voi primi, imi voi cumpara eu. Intai spuneti-va parerea despre asta, steam-ul nu e o problema.
nu ! prima oara ai steam dupa iti vom acorda slot . Din moment ce ai ore jucate ,te cunosc adminii . ma rog majoritatea , si ai steam atunci slotul este asigurat ! nu ma repet . si sper ca ne`am facut intelesi . Regulamentul se acorda pentru toti !
Intense Energy Wrote:nu ! prima oara ai steam dupa iti vom acorda slot . Din moment ce ai ore jucate ,te cunosc adminii . ma rog majoritatea , si ai steam atunci slotul este asigurat ! nu ma repet . si sper ca ne`am facut intelesi . Regulamentul se acorda pentru toti !
Ba baiatule , vad ca tu dai ordine peaci ,
hock: feriti-va ca sare intense bo$$
Prietene las-o mai moale.
Pro ,daca dai o cana de laptic
hock:
stai calm grasutzule
cand are steam are steam personal are slot .. ce e asa de greu de inteles ?
cand va avea steam`ul lui, pro si de la mine
. in rest numai bine
wakkkK Wrote:Intense Energy Wrote:nu ! prima oara ai steam dupa iti vom acorda slot . Din moment ce ai ore jucate ,te cunosc adminii . ma rog majoritatea , si ai steam atunci slotul este asigurat ! nu ma repet . si sper ca ne`am facut intelesi . Regulamentul se acorda pentru toti !
Ba baiatule , vad ca tu dai ordine peaci , hock: feriti-va ca sare intense bo$$
Prietene las-o mai moale.
Pro ,daca dai o cana de laptic hock:
nu dau ordine . scurt si la obiect ,celelalte concluzii ,pareri nu ma intereseaza (scuzati off-topicul) ,bineinteles odata cu steamu` va veni si PRO`ul de la mine !
pro pt puchinos, dar sa iti iei steam [-x