CS.U-S.RO

Full Version: Reactivare Admin Mr.Terror ( Invat din greseli ! :D)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Invat din greseli! Nu o sa se mai repete chestia cu "gluma". Nu am vrut sa supar pe nimeni....Nu credeam ca de la o chestie atat de mica changenick se poate ajunge la ceva M<A<R<E ...Sorry...Ramane la alegerea voastra...

nume: Feodorov
prenume: Olimpius
nick (actual si cu care ai mai jucat): Mr.Terror
timp de cand joc pe server: Nustiu,vechi...
YM: <!-- e --><a href="mailto:olyyy10@yahoo.com">olyyy10@yahoo.com</a><!-- e -->
ip: 81.41.3.8
oras: Botosani
varsta: 17
steam id: mrterror10

O seara placuta in continuare ! :d
in sfarsit vad si eu un admin sa recunoasca ca a gresit,, wey cata trebuie scris cu rosu sa vada si altii, da terror cred ca meriti admin, mai ales acum ca ai facut si tu o cerere, ca prima data nu am vazut asha ceva...

we design your dreams
pro sau contra , va rog !!!

eu am pus admin pe simplul fapt ca ti-am acordat sin prima toate sansele !!!
insa ai inceput cu "comenzi " date aiurea !!! limbajul vreau sa ti-l cizelezi , exemplu " fara apelativul " ma cata " .
bafta si felicitari pentru cerere si pentru faptul ca ai recunoscut , putini fac asta , esti al doilea admin care face asta!!!
Pro. Important e sa vedem schimbarea in bine.
Pentru inceput: nick (actual si cu care ai mai jucat): Mr.Terror - pastreaza-l !!
faptele nu vorbele te fac sa fii mare
subscriu la ce zice danutzz. pro si de la mine
CONTRA
pro
Apreciez ce zici Danutz... Si asa va fi. Mai intai sa primesc si apoi va fi dovada....
Apreciez la fiecare parerea indiferent de cum e ea...Negativa sau Pozitiva
Pro ....
iti repun admin !
sper ca nu tre sa zic mai mult !
suntem oameni in varsta peste 30 adni si vreau sa te comporti ca atare !