Buna u-s.Am si eu o mica problema cu lagul.Inainte aveam 50-60 iar acum depaseste 90.Am reinstalat windows,cand intru pe cs nu rulez nici un program care poate mari lagul (messenger,torrent etc).Ma poate ajuta cineva?
Si eu am aceeasi problema(scz ca intervin dar nu mai fac un post nou)...windowsul e schimbat de acuma cateva zile....am rate 25000...am counter non-steam(cel de la bogdanel#but).....
Imi zice si mie cineva vreo solutie?
Ps:Am net de la romtelecom...cu modem:|
da danutz,am de la click net(modem)
Am incercat si alte 2 srv si am lag 30-40.Asta ar inseamna ca e de la srv.Dar de ce ceilalti au lag mic?Daca ma poate ajuta cinvea sa inteleg?
Andrei citeste asta cu atentie.sper sa te ajute.pe multi i`a ajutat
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/tutorial-calculatoare/in-ajutorul-jucatorilor-abonati-la-clicknet-t5473.html">tutorial-calculatoare/in-ajutorul-jucatorilor-abonati-la-clicknet-t5473.html</a><!-- l -->
danutzZ Wrote:Andrei citeste asta cu atentie.sper sa te ajute.pe multi i`a ajutat
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/tutorial-calculatoare/in-ajutorul-jucatorilor-abonati-la-clicknet-t5473.html">tutorial-calculatoare/in-ajutorul-jucatorilor-abonati-la-clicknet-t5473.html</a><!-- l -->
Danutzz eu nu am modem la fel ca in imaginea aia...si nu merge:|
In fine de abea 2-3 zile imi face asa...inainte aveam lag 60 max..acuma ajung si la 80...
danutzz .. ai o rezolvare si pentru cei cu net de la UPC ? ._. .. inainte aveam lag de 30-35 maxim . si acum 90 O_O . wdf?
am modem .. am si router dar asta nu conteaza ... il aveam si inainte si nu aveam probleme ..
s`a mai intamplat odata asa .. s`a umblat la server si si`a reveint . acum iar -.-
nu prea stiu...
e si de la server.. in ultimile zile si mie mi-a cam sarit lagu peste limita normala adica 32-35
problema rezolvata(mrs danutzz)
LoadinG Wrote:Si eu am aceeasi problema(scz ca intervin dar nu mai fac un post nou)...windowsul e schimbat de acuma cateva zile....am rate 25000...am counter non-steam(cel de la bogdanel#player).....
tu nu ai steam??
burlaku Wrote:LoadinG Wrote:Si eu am aceeasi problema(scz ca intervin dar nu mai fac un post nou)...windowsul e schimbat de acuma cateva zile....am rate 25000...am counter non-steam(cel de la bogdanel#player).....
tu nu ai steam??
Nu am deloc steam
)De ce crezi ca am facut cerere?
)