CS.U-S.RO

Full Version: Reclamatie asupra Domnului wakkk
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Loading Sincer sa fiu u acolo sus vorbesti de lucruri pe care chiar u nu le intelegi.. in primul rand repet nu vad rostul postarilor tale aicea inafara de a ma zigni pe mn nu vad alth rost..si repet din nou fii serios ca in viatza ai mai mult de castigat daca esti sincer si in primul rand serios..
hai sa lasam Injuriile de aici ... si hai sa ne batem capu la ... <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/coltul-vesel/raspundeti-t5883.html">coltul-vesel/raspundeti-t5883.html</a><!-- l --> ... sa vedem care ii mai bun .... care va face cele mai bune va primi o bere de la mine :lol: :lol: :lol:
Parere personala:

KGK - citeste de 10 ori inainte sa scrii ceva, pana e corect din punct de vedere gramatical.. Toti gresim dar tu tata ne "zig/cnesti" cu alfabetul tau..

Wakkk - ne intelegem bine dar: daca tot vorbesti ca la usa cortului (fara suparare), suna-l pe sss si vb cu el asa / mess/ mirc. Eu m-am chinuit sa citesc tot ... copy/paste-ul lui KGK si nu conteaza ca nu e tot. El nu stie romaneste, dar tu ?
Glumiti cu psay/u@, nu mai vorbiti asa in public! Doar o parere, sper ca n-am suparat pe nimeni (wakkk).

In fine,
Mai "Greseala" Omu
Pages: 1 2