CS.U-S.RO

Full Version: Unban !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Buna ziua tuturor , in special celor cu functii in aceasta comunitate , as dori sa propun sa dam unban la banurile mai vechi de 9 luni cu convingerea ca omul se mai schimba si ca nu ar trebui sa purtam chiar atata ura pe cei care au jucat cu cheat . Copii cresc , ajung la alta mentalitate , acuma sa recunoastem multi dintre noi se delectau cu astfel de jucarii (cheaturi) cand erau mai mici , poate alti au si steam sau sunt seriosi din punct de vedere a fair-play-iului . Astept opinii din partea tuturor .
eu unul tind sa cred ca s-a facut deja chestia asta Smile) . sa vedem ce zice si catalin. eu unul as fi de acord Smile
Pro verde,e aproape 1 an de zile,poate le-a mai venit mintea la cap.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://cs.u-s.ro">http://cs.u-s.ro</a><!-- m --> sunt cativa razer , vezi ultimele pagini Big Grin , sper si eu ca ownerii sa fie de acord , pana la urma e doar un joc si ar merita fiecare zic eu dupa 9 luni o a2-a sansa ! Si sa se repete acest ciclu incontinuu .
salut.
cred ca trebuie resetat !
Nu cred ca toti din acel banlist ar merita o a doua sansa.. dar np. au mai fost cazuri in care s-a dat unban jucatorului ba chiar si slot, desi s-a zis ca nu mai are ce cauta pe server.

Pro si eu.
Si daca tot se va reseta lista de unban, se poate da drumul la joc si pe Raducaneni ?

Wanted

eu nu sunt de acord cu o a doua sansa.

sanatate.
darkclan Wrote:Si daca tot se va reseta lista de unban, se poate da drumul la joc si pe Raducaneni ?

CONTRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOAR DACA AU STEAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta vor decide ownerii Bogdan. Sunt unii care vor sa joace si nu isi permit steam, sau joaca cs de distractie nu de performanta. Cu ce te ajuta steam-ul nu prea inteleg. In fine
Si eu pro unban. O zi faina in continuare!
toate ban-urile au fost scoase, dar am facut un backup la baza de date in caz ca e nevoie Big Grin
Multumesc pentru intelegere prieteni , sper sa fie inspre bine , oricum zic eu ca era necesara aceasta actiune macar o data pe an . O seara frumoasa !
Topic closed .