CS.U-S.RO

Full Version: cerere slot MotaNel
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
1.nume : Condurache
2.prenume Tudor-Bogdan
3.varsta : 20 ani

4.adresa : Iasi , Bld Chimiei nr 14
5.ip -ul in momentul cererii :79.112.117.85
6.reteaua din care faci parte: Rds
7.steam id :Razvanyckus

8.user :MotaNeL

9.adresa de ym sau e-mail : <!-- e --><a href="mailto:Matzulica_star007@yahoo.com">Matzulica_star007@yahoo.com</a><!-- e -->

10. in jur la 68 H.. !!

Va Multumesk pentru atentia acordata
Sustin!
Ai steam ai o sansa. Insa, nu ai precizat de cat timp joci pe u-s !

Contra.
Timp jukat pe serv: In jur de 68 de H(ore..!!!)
contra.cum il sustii wakk daca are doar 68 de ore Smile)) gg
u itzi batzi jok de mine..!!???? kare sunt cerintele alea pentru slot ma..??? la altzii se da slot shi fara steam( teposul) .... shi mie imi trebue 200 ore k sa dai un Pro..???
Sunt de parere ca dupa 68 de ore jucate pe cs.u-s.ro nici slot nu meriti!eu sunt Contra.Ms de intelegere!
gogu Wrote:Sunt de parere ca dupa 68 de ore jucate pe cs.u-s.ro nici slot nu meriti!eu sunt Contra.Ms de intelegere!

Nu te inteleg gogule ce ar trebui sa aiba 200 de ore?omu' joaca stie sa apese nu stiu ce motive ai tu, are 68 de ore .... totusi eu zic ca ar merita Tongue
deci 68 de ore le faci in 1 luna de joc...eu zic sa mai joci Smileeu am jucat 1 an si ceva fara slot si nu am muritSmile))))))))))
Aduna orele motane si vei fi acceptat cu siguranta !
Nu-i nici o graba , cu toate ca am vazut ca sunt niste copii care tot joaca cu numele player-ilor pro care nu au slot ! Stai linistit . O zi frumoasa .