CS.U-S.RO

Full Version: Ce urashti mai mult?!?!?!?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

Guest

as fi pus mai multe....dar in primu rand si in primul rand manelele Big Grin
cel mai mult il urasc pe Piro [Evolve^]

Guest

Praf Wrote:as fi pus mai multe....dar in primu rand si in primul rand manelele Big Grin

da ma fix.. hai mai lasama Wink

impresiiii :roll: :roll: :roll:

Guest

Toti uram manelele k.Is 4-5 artisti care va umple capul cu prostii.Nu'ti mai da ochii peste cap atat ca o sa orbesti la un momendat. :lol:
-k^ Wrote:
Praf Wrote:as fi pus mai multe....dar in primu rand si in primul rand manelele Big Grin

pe viitor sa nu mai vad posturi de genu asta....sper k ai intzeles!
playa Wrote:cel mai mult il urasc pe Piro [Evolve^]

playa este doar invidios pe mine :oops: :oops:

Guest

-k^ Wrote:

tu esti dala "Listening pe gootza" si in cluburi te dai houser? Smile)))
el ii deala dupa ora 10 somn k are 13-14 ani Wink)...

Guest

PyR(o) Wrote:el ii deala dupa ora 10 somn k are 13-14 ani Wink)...

ai de capu tau piro Wink

u te culci mai rpd ca si mine Smile)
terminati cu cearta.. luati`va la bataie..

Guest

yo nu am dc... dar el sa nu se bage unde nu ii fierbe oala pt k el nu are de unde sa stie cand si cum ma culk eu
hai piro ca astia nu stiu de gluma.....ei nu stiu ca te iubesc :roll: :oops: ....vad ca lumea pune botu
exe sa taci k tu ai inceput si sa nu mai vad REPLY aici inafara de cei la subiect

satzi fie clar
or fi manelele frumoase dar nu ascult ca cik e o vorba .....MUZICA CU PROSTI PENTRU PROSTI !!!.......sa nu se simta nimeni jignit....nu bat apropo doar sa stiti asta !!!!
Urasc temele..dar si profele bune care vin la ore si imi atrag atentia(si nu m lasa sa invatzSmile)
Pages: 1 2 3