Un topic legat de animalele voastre de companie(am cam blagiat de la razer :oops: ).Trebiue sa postati niste informatii legate de el(rasa,varsta etc)si daca vreti si niste poze.HF!!!1
eu am un caine lup in varsta de 2 ani.Numele lui este Roger.Foarte istet,as putea spune ca e prea jucaus,culoarea neagra,este negru pe cerul gurii si cam atat.Nu am poze inca.
am 6 caini : unu alb, unu "floran"(cum ii zice mama) 2 pichinezi negrii, o catzea lupa, o corcitura mica
cam atat!
Am un puric luat de la pisica mea de la tara, Jiusepe il cheama , am incercat sa-i fac poze dar e prea rapid .
La bunicamea am o gaina si un porc. Pe gaina o cheama Magdalena si pe porc Richard. Porcul are 1 an si o luna si Magdalena nu vrea sa-mi spuna cati ani are. Ma inteleg bine cu ei , cateodata ne mai certam dar ne impacam repede.
[Image: dsc00136w.jpg]
ce bine am iesit in poza asta zuzule
)
Eu am 2 caini ! un ciobanesc german pe nume : Rocky si un Labrador pe nume Linda
Razer trebuia sa pui doar animalele tale si nu si pe cele din vecini
)
eu am doua amigdale care beau doar Pepsi Max cu bruma pe pahar
Is ale lui gogule :lol: :lol: are familia numeroasa :lol: :lol:
Am si eu o mÃ®Å£Ä puchinoasÄ, 2 gÄini flamînde si un caine rupt de foame !
Revin cu poze :lol: :lol:
din pacate..cea mai batrana dintre pisici..Sessy..a murit..may God bless her soul...
RaZeR_man Wrote:din pacate..cea mai batrana dintre pisici..Sessy..a murit..may God bless her soul...
cand naiba a murit? intre doua posturi?