CS.U-S.RO

Full Version: sa ma dau si eu mare
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
playa Wrote:eram tero si pazeam bmb pe d2 in b...stateam tunel.....cu casti...la intrarea in tunel. eram eu vs 8.

acuma depinde si adversaru 8)
asta asa e danutz......dak joak in echipa adversa vreo 10 ca DRAGOMIR Smile) =)) ....i iau lejer si cu uspul
safta Wrote:asta asa e danutz......dak joak in echipa adversa vreo 10 ca DRAGOMIR Smile) =)) ....i iau lejer si cu uspul
despre asta era vorba =D
sa ma laud.am luat si eu odata 7 din 10 la glock.prima runda.dar nu cred ca asta e motiv de lauda ^^
6 capuri din 7
iti place tie sa fii tot timpul contra. imi pare rau ca nu ai acces in LAN-ul din Tudor. Dar intreaba-l pe dj poate iti explica el despre ce e vorba.

Guest

LAN din Tudor? hm.:-? Nu pare a fi ceva PRO.Mai bine imi iau un team de pe irc si ma joc mai HIGH iti zic eu.Wink
aici gresesti eq :O:O:O , in tudor se joaca f puternic , as putea zice ca sunt f multi care mi-au zis ca nu joaca la noi pe server decat atunci cand o sa fie steam !
playa Wrote:iti place tie sa fii tot timpul contra. imi pare rau ca nu ai acces in LAN-ul din Tudor. Dar intreaba-l pe dj poate iti explica el despre ce e vorba.

nu sunt contra Tongue

imi zic parerea
cand e vreun LAN in Iasi la G3 sau voodoo te anuntz si poate va faceti o ekipa 2 si atunci sa vedeti nivel cat de cat ridicat.cand jucati cu divizionari B si A Big Grin

sau poate organizam de vreun mix.cauti tu inca 4 oameni cei mai buni care i stii.si eu caut 4...vad eu si jucam 4 fun pe cateva harti Tongue

Guest

dj Wrote:aici gresesti eq :O:O:O , in tudor se joaca f puternic , as putea zice ca sunt f multi care mi-au zis ca nu joaca la noi pe server decat atunci cand o sa fie steam !

AIci danutz are dreptate, G3 e baza, PGL-ul acolo e nascut.Daca se poate playa sa imi lasi niste nickuri de zei dp svr alea? Stima!
deacu va certati care e mai tare Wink offtopic Smile ce rost are....
fii tu tare si inscriete in LAN si joaca. incepe lanul acusica. dj intreaba-l pe shL cand incepe LTV-ul poate sunt amatori de pe u-s Wink
ok
playa Wrote:fii tu tare si inscriete in LAN si joaca. incepe lanul acusica. dj intreaba-l pe shL cand incepe LTV-ul poate sunt amatori de pe u-s Wink

puneti hltv sa ne uitam si noi daca nu avem ocazia sa jucam Tongue
=)). danutz tu nu stii ce e ltv-ul nu?
playa Wrote:=)). danutz tu nu stii ce e ltv-ul nu?

la LAN TUDOR VLADIMIRESCU sa se pune hltv Smile

apropo.am stat si eu in tudor.T15 T 16 cunoscuta zona.acum multi ani in urma.vreo 10
=)) becoming more and more funny. acum ai 18 sa zicem....sau hai eu iti dau 20 sa te simti bine....20-10=10 :|. acum 10 ani aveau calculatoare in mare doar cei din 19, in rest rar vedeai pcuri. de fapt acum 7 ani cand incepui sa fac tudorul nici nu prea vedeam pc-uri prin tudor. exceptia era la fratemiu care locuia in 19, erau 4 in camera si aveau 5 pcuri =)). si sa-ti mai zic ca pe vremea aia erau multi care aveau pcuri pe care nu le mergea cs-ul. Wink. eu aveam unu care dadusem o spinare de bani si abea imi mergea cs 1.5
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12