CS.U-S.RO

Full Version: Reclamatie Admin V3NOM
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Name Topic: V3NOM
Continut: V3NOM mi-a dat destroy desi nu aveam cod. Era si ^b^ pe sv si el mi-a dat blind si peste 1 min. V3NOM mi-a dat destroy.
- numele adminului: V3NOM
- nickul tau cu care ai jucat pe server in acel moment: Dau fin, prea divin
- ce comanda a fost aplicata asupra ta sau cu ce a gresit adminul fata de tine: amx_destroy nick
- dovezi [poze; demo; copy-paste consola] fara acestea reclamatia va fi stearsa: Nu am ceva din aceste dar il am martor pe ^b^
- ce sanctiune propuneti pt acest admin dak este gasit vinovat: Suspendarea adminului timp de un an.
posteaza pozele de la destroy ! (2 poze )
Din pacate nu le mai am. Nu am mai facut niciodata o reclamatie si nu stiam ce trebuie. Am instalat counter strike din nou. Oricum puteti sa il lasati in pace da sa nu mai faca niciodata prostia asta.

Guest

frate ai luat destroy foarte clar ...cod clar.....iti sarea tinta de la picioare la cap si hs imediat cu 1 glont......nu avem ce vb.
da tin minte eram eu si venom...wall nu avea dar sarea tinta de rupea
Scuze de off -topic dar pe tipu asta era sa il prinda si razer , are el un demo ,eram si eu pe server cand ia facut demo-ul.