Frumoasa masina dane :mrgreen:
Sa-mi prezint si eu jucaria
Fiat grande Punto,an 2006,1.2i,65cp,km reali 70.000
dotari:computer bord full-interval pana la urmatorul service 25000km,
6 airbaguri,climatronic bi-zonal,geamuri el,oglinzi el si incalzite,senzor temperatura exterioara,8boxe,sistemaudio +cd blaupunkt de fabrica,,jenti aluminiu de 15,abs,esp
poza asta, e de cand am cumparat masina
mi-am luat si eu carutza :mrgreen:
golf 3 , 1.6 benzina...am pe ea instalatie GPL secventiala BRC pusa in 2009
am pus la ploiesti cand am adus-o GPL de 140 de lei , am mers vreo 480 de kilometri si inca mai am combustibil pentru vreo 100 si ceva....eu zic ca e destul de economica...daca iau gazul din Moldova cu 2,5 lei , o sa merg cu 20 de lei 100 de km
trebuie sa ii schimb toate consumabilele : ulei , toate filtrele , placute de frana , kit de distributie , un pivot , capete de bara si ceva la directie trebuie reglat...cu vreo 12 milioane o fac buna buna si nu mai am treaba cu ea
abia astept sa o pun cu numere de Iasi ca urasc numarul ala de inmatriculare si sa ii gasesc un set de pleoape de vanzare...ca una ii lipseste si parca-i chioara
sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Sanatate, sa te bucuri de achizitie asa cum ti-ai dorit.
gud giab! Rosie ca focul, sa-ti surada norocul. Faci liniuta cu baubau :lol: dai in ea pana ii sare si cealalta pleoapa si o lasi asa!
ps:price?
playa Wrote:gud giab! Rosie ca focul, sa-ti surada norocul. Faci liniuta cu baubau :lol: dai in ea pana ii sare si cealalta pleoapa si o lasi asa!
ps:price?
price....1550 de euro :mrgreen: in care se incadreaza un set de cauciucuri de vara si astea de iarna care sunt in stare foarte buna
felicita!!!!!!!!!arata bine.multi km fara incidente neplacute!
mai multe detalii? an, km, dotari? ;
facut la minut
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=OTIhivTJVpg&fmt=22">http://www.youtube.com/watch?v=OTIhivTJVpg&fmt=22</a><!-- m -->
Deci ...n-are sansi...ci sa mai !!!
Buna asta !! =))))))
nu prea are dotari.are doar oglinzi electrice , trapa electrica , airbag.vreau sa ii pun geamuri electrice pe viitor.de aer cond. n-am nevoie :p
Ciokana.MD Wrote:bmw 525i - 2001 - 192 cp
Moldovenii astia is dati draqului. Eu zic sa facem o regula noua: moldovenii nu au voie sa isi arate masinile la aceasta sectiune! :lol: :lol: