Notiunea de "Every Day Carry", sau ca sa romanizam un pic, "obiecte din dotare" se refera la o colectie de obiecte menite sa-ti faca viata mai usoara in cat mai multe circumstante intalnite in viata de zi cu zi, si eventual in situatii speciale, daca e cazul. Exista niste aspecte de baza ce pot sau nu sa fie considerate vitale, in functie de prioritatile fiecaruia: lumina, taiere, unelte, comunicare, etc. Sunt acele obiecte fara de care nu plecati de acasa, fie ca sunteti atasat sentimental de ele, sau au o valoare pur practica.
Fiecare face o poza cu obiectele din dotare si ne poate da o explicatie sau o descriere despre fiecare "unealta"
[Image: dsc00134mt.jpg]
Postez la 3 noaptea si din ce am inteles eu din topicul asta , trebuie sa facem o poza cu lucrurile care le luam cu noi in fiecare zi. Sper ca sunt on topic.
cheile de la usa , garaj , masina , cartela de la interfon - fara ele nu pot intra in bloc/apartament/garaj/masina
buletinul, carnetul de sofer - daca ma opreste vreun politai
ochelarii si carpa cu care imi sterg ochelarii - fara ochelari nu prea vad noaptea
cardurile bancare - in caz ca am nevoie urgenta de bani
pixul - necesar la orele de curs, seminar , si pentru diferite notatii (nr de telefon , o idee ca sa no uit , cand ma plictisesc desenez tot felu de caricaturi , etc)
tigarile, bricheta - devin stresat/stresant fara tigari
bratara - valoare sentimentala
cardul de date si usb adaptor - mai ascult muzica in masina , mai pun chestii interesante si utile de la faculta etc
ar mai fi telefonul cu care am facut poza acum , un pachet de gume , si ceva banuti.
[Image: p8120001.jpg]
asa cum a zis si zuzu, eu am la mn in fiecare zi cheile de acasa, telefoanele (oranju si cosmou), cheile de la masina, ceasul, portofelul, sticku usb, bolentinu'
, cardu de la banca, permisu', banuti..cam astea..aa si okelarii de condus
[Image: sdc13358.jpg]
buletin si permis -> in caz de nevoie
portofel -> de pastrat actele, banii si alte alea
cheile de la masina -> mai mereu sunt plecat cu ea
telefonul -> nelipsit
ceasul.
ochelarii de soare.
[Image: dsc01112e.jpg]
Uploaded with
ImageShack.us
incepem asa :
- 2 telefoane ( orange si vodafone cu unu am facut poza )
- 2 pixuri
- 2 brichete
- 1 drec ( obiectul muncii )
- 1 cesolog
- 1 buletin ( de urgente )
- 1 pachetel de gumite
- 1 hand's-free ( pentru muziza )
-1 set de chei ( eventual sa intru si eu in casa )
-1 potofel ( sa stiu unde ii cash-ul :lol: )
-1 pereche ochelari ( din cauza vremii de afara ... furtuni solare :lol: )
-1 borsetuta ( in care le bag pe toate )
-1 pachet de tigari ( in cel mai rau caz 2 pachete odata )
cam astea sunt toate de care nu ma pot lipsi
nu am mai pus agenda si alte chestii care le tin prin rucsac ( ca de alea ma pot lipsi )
ca asa pot sa incep si eu sa scot de prin portofel inca "N" obiecte
carduri
carti de vizita
banii
fisele de "selgros kaufland carrefour gima "
carduri de membru
hartiute
notite
lumea nu a captat farmecul acestui topic
si mi se parea super interesant
playa Wrote:lumea nu a captat farmecul acestui topic si mi se parea super interesant
pai cred ca toata lumea are cam aceleasi chestii in afara de laurentii care are cate 2 de fiecare
)