CS.U-S.RO

Full Version: Adminul preferat :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
inainte de asta scria admin server cs ...... dar dupa ce i s-a scos adminul ... i s-a schimbat numele ! e opera unui plugin de la server !
eu cred k zuzu ... desi imi dadea bann pe fiecare ziBig Grin.Tongue
am votat ZUZU ....chiar dak ma cert cu el pt orice prostie ....dar mam obisnuit cu el....il stiu de un an si ceva .....e baietzas !!!.....urmatorul e dj ....e un om cu f mult bun simt......il respect .....si pe toti ceilalti.......pacat ca nu sunt si io printre voi .....asta e .....dak voi considerati ca nu merit e ok!!! BAFTA ALL !!!!
pe mine m-ati uitat .. lasa ca va tin eu minte Sad
aici am scris adminii kre stau mai des pe serv..oriqm nor inkput totzi si ii numaru mazim de POLL kre se poate pune Big Grin...srry :*

Guest

vot dj
.
.
.
.
.
.
.
Toti admini is preferati de toti punct si de la capat

Don`t worry be happy !
adminu preferat=MANUTZASmile)=)))=)))
DJ si MIHAi.cei mai maturi si mai de treaba admini.
:* )*( care stie ce inseamna sa ii descifreze si lui danutzZ =))
playa Wrote::* )*( care stie ce inseamna sa ii descifreze si lui danutzZ =))

pupator de funduri? Smile))
da..sau se mai zice pupincurist
nu pot sa-ti zic nimic pt ca esti cu 5 ani mai mare.tot timpul tu ai dreptate Wink.pe o alta pagina ziceai ca nu-s matur ca nush ce.dar nu stiu daca te-am numit in vreun fel.cred ca am pastrat limita bunului simt.sal
we man...cand intri pe sv iti dau o comanda noua: amx_was_a_joke danutzZ. dar asa fiind intre baieti mai mult pe aici pe sv ca fete canci nu prea imi place sa te vad ca te dai la baieti Smile) amx_was_a_joke danutzZ
pupincurist =))))) ce duma
Pages: 1 2 3