CS.U-S.RO

Full Version: Cerere admin/slot: SebastiaN
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Nume: Popa
Prenume: Sebastian
nick (actual si cu care ai mai jucat)ConfusedeBs, Sebastian, w1zarD, faN/rox
playeri adusi pe server(nick):
timp de cand joc pe server: 3 ani cu intrerupere
sustinut (propus ) de adminul : smantanosu, SurE, rox
timp de cand joc CS: 6 ani
YM: <!-- e --><a href="mailto:fly3r_w1zarD@yahoo.com">fly3r_w1zarD@yahoo.com</a><!-- e -->
ip:79.112.200.128, ip dinamic
oras: Barlad
varsta: 19
steam id: fly3r_w1zard
Contra! U nici nu ai ce cauta pe u-s! Eu ti-as da destroy de fiecare data cand te vad pe server!
Pro ! baiatu a inceput sa se skimbe !
smantanosu#bD Wrote:Pro ! baiatu a inceput sa se skimbe !

Ce vorbesti ? Sa vedem cine mai zice ca s-a schimbat
vladutzZ Wrote:Contra! U nici nu ai ce cauta pe u-s! Eu ti-as da destroy de fiecare data cand te vad pe server!

Ce anume a facut ?
Catalin Wrote:
vladutzZ Wrote:Contra! U nici nu ai ce cauta pe u-s! Eu ti-as da destroy de fiecare data cand te vad pe server!

Ce anume a facut ?
Injura pe toata lumea (inclusiv adminii) , din punctul lui vedere , lumea sufera , etc
sebastian=goodbye my lover ?
Sunt fratele mai mare, doar.
SebastiaN Wrote:Sunt fratele mai mare, doar.

ar trebui sa va multumiti ca mai jucati pe server la cate ati/a facut fratele tau. Ati luat destroy de la cel putin 10 admini printre care si owneri. Acuma 2-3 saptamani injurati si jigneati pe oricine de pe server si acuma faceti cerere de admin/slot . Asta e culmea cs-ului , sa-ti bagi p**a in server si in "adminii suferinzi si inapti" si dupa sa ceri slot/admin pe server.
HEI HEI! Nu te pripi, nu ma baga in aceasi oala cu fratele meu. Tu trebuie sa spui PRO/CONTRA...
sper sa nu iau warn , nu sunt admin dar vezi cu silent aimu ca prea mult joci pe sv nustiu cum nu te-a depistat adminii dar ..... doar am spus !
n'are trb.nu joaca cu ,cod!
nu stiu ce sa zic.
idem smantanosu!
SebastiaN Wrote:HEI HEI! Nu te pripi, nu ma baga in aceasi oala cu fratele meu. Tu trebuie sa spui PRO/CONTRA...

bine mai inteligentule ! CONTRA!

Asteapta decizia unui owner ( catalin, dj , mihai , danutza)
contra MAXIM
nu stiu daca fratele tau se numeste tot sebastian (ar fi culmea) ... dar nu primesti nici slot nici admin la ce ai facut tu sau el pana acum.
Pages: 1 2