CS.U-S.RO

Full Version: De ce AU voie , si de ce NU AU voie ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
DarkManX Wrote:Haha ! pheno ..
Un exemplu concret : pe rox am intreb`o cati ani are ( asta pe la inceput ) si cineva deja sarise "man nu stii ca nu e frumos sa intrebi asta" ...

Stii .. rox , doamna batrana in varsta Smile) nu prea [-( ... :mrgreen:

pai da, s'a trezit un CINEVA, un bagator in seama, care se dadea cavaler in armura, nu rox. rox e fata simpatica si mi'a zis din prima cati ani are :oops:
Frateeeee rox facee cat 1 miliard de emo 2 miliarde de cocalari si 4 de pitipoance AHAHAHHAHAHAHA=))) asa ca nu va mai certati aiurea de la ea
wakkk , citeste maia atent reply`urile de mai sus .. nu e vorba de rox ... nu se cearta nimeni de la rox , ci despre chestia cu "intrebatu` cati ani are" si ca exemplu am dat faza cu rox , atat tot Smile) lol
Le.am citit maia atenta , da oricum nu e o rusine sa intrebiSmile
pheno Wrote:
DarkManX Wrote:Haha ! pheno ..
Un exemplu concret : pe rox am intreb`o cati ani are ( asta pe la inceput ) si cineva deja sarise "man nu stii ca nu e frumos sa intrebi asta" ...

Stii .. rox , doamna batrana in varsta Smile) nu prea [-( ... :mrgreen:

pai da, s'a trezit un CINEVA, un bagator in seama, care se dadea cavaler in armura, nu rox. rox e fata simpatica si mi'a zis din prima cati ani are :oops:

Da ..eu m-am trezit atunci sa comentezSmile) chiar nu imi place nici mie sa intreb o fata... sau sa fiu de fata cand e intrebata cati ani are..
sunt lucruri mai interesante de intrebat decat varsta.. cum ar fi : "ai prieten?"
mi se pare cel mai aiurea sa intrebi o fata"ai prieten?"
mai ales dupa 10 minute de conversatie..
lol
:!:
[scz de offtopic]
- Ai prieten?
- Nu.
- Vrei sa ne intalnim ?
- Da.

si a doua zi te trezesti cu o baba care statea pe mess.

Morala: intreaba mai intai cati ani are!
=)
mai aveam tipi in lista care..ma intrebau"buna frumoaso..ce faci, ai prieten?"
si habar nu am cn sunt..
si ignore era cel mai simplu
clar cu baieti gen astia:|..
Fiecare isi urmareste interesul Smile sunt fete la care le merg astfel de replici si la care nu
Acu la marea majoritate merg=)). ma rog e greu cu fetele ,dar uneori parca iti vine sa le lasi balta si sa iti iubesti tovarasii mai mult ca feteleSmile)
asta si in cazul nostruSmile) sa tii mai mult la prietene decat la iubiti Tongue
ahahahahahaa ,as zice ceva da ma abtin>Tongue
Iza.. Wrote:asta si in cazul nostruSmile) sa tii mai mult la prietene decat la iubiti Tongue
nu exista asa ceva Smile ce ai zis tu si wakk nu exista.Uneori cand ai o iubita/iubit nu mai ai cum sa pastrezi aceleasi relatii cu toti prietenii,pt ca viata ta se schimba intr-un fel anume si oricat ai vrea nu poti!
Gogule eu ma refeream cand iesi dintr.o relatieSmile
pai cand nu esti intr-o relatie normal ca-ti iubesti mai mult prieteni Wink
Pages: 1 2 3