CS.U-S.RO

Full Version: sugestie forum.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
a facut domnu' playa un topic despre talente. si , m'am gandit ca daca se lucreaza la sectiunea asta poate gasim chiar cateva persoane care stiu sa faca ceva frumos. prin urmare, ma gandeam la o sectiune noua, gen ArtZone, in care fiecare sa'si faca un topic si sa'si arate creatiile. O imagine cu un desen, o poza modificata frumos (si asta e o arta), poate cineva are talent la scris si poate posta o poezie frumoasa de care sa ne bucuram, poate cineva stie sa cante si sa posteze un filmulet sa'l ascultam si noi.

voi aprobati sau dezaprobati.
sectiunea de coltu vesel am facuto acuma 3 ani tot la cererea playerilor , sectiunea la multi ani tot la cerere voastra , sectiunea de socializare tot la cererea voastra .... mai vreti multe sectiuni? eu zic ca puteti sa va expuneti "talentu" si la coltu vesel , nu tre facuta sectiunea speciala pentru asta. Azi maine vad ca cereti sectiune pentru retete de bucatarie , nu uitati ca e forumul unui server de cs.
la ce sa creezi o sectiune, daca talrntele voastre nu au reusit sa umple nici macar un topic?
Dezaprob,chiar nu-si are rostul o astfel de sectiune din motive mentionate mai sus
Contra!
Impotriva !
Nimeni nu este de acord ! Topic Closed !