07-20-2010, 01:09 PM
07-20-2010, 02:44 PM
de fapt, cred ca eu ar trebui sa-ti spun asta (la cei 18 ani ai tai joci counter-strike 12/24). La ce tot ce am spus eu, atat ai putut sa-mi spui. Cele mai intalnite "indemnuri" in ziua de azi.
07-20-2010, 02:55 PM
man.! cum imi petrec eu timpul e treaba mea.;
daca stau pe cs 34/24 e treaba mea .. atata timp cat stiu ce inseamna bunele maniere si cum sa vorbesc civilizat(sau sa fac o gluma).Tu mai ai de invatat! eu merit sa stau la pc cat vreau.(merit libertatea asta...240 de zile am facut naveta la sc si m'am trezit la 5 ..acum ma culc la 6 si ma trezesc la 13..asa ca vezi'ti de viata omule!.nu comenta daca nu stii.
nu ma obosesc sa'ti mai raspund tie, pentru ca nu meriti! esti doar un copil.
daca stau pe cs 34/24 e treaba mea .. atata timp cat stiu ce inseamna bunele maniere si cum sa vorbesc civilizat(sau sa fac o gluma).Tu mai ai de invatat! eu merit sa stau la pc cat vreau.(merit libertatea asta...240 de zile am facut naveta la sc si m'am trezit la 5 ..acum ma culc la 6 si ma trezesc la 13..asa ca vezi'ti de viata omule!.nu comenta daca nu stii.
nu ma obosesc sa'ti mai raspund tie, pentru ca nu meriti! esti doar un copil.
07-20-2010, 03:08 PM
si tu esti doar "un om matur" cu minte de copil. Eu spuneam ca dupa ce faci tu nu cred ca meriti respect, si simplul fapt ca esti fata nu inseamna nimic!
07-20-2010, 04:15 PM
hai du'te in viata!
07-20-2010, 04:16 PM
Nu va mai bateti capul atata cu asta...ca e degeaba!
07-20-2010, 04:22 PM
Goodbye my lover aici e vorba doar despre tine si despre proasta ta crestere nu e vorba de problemele altora.Tu incercand sa te aperi spui lucruri pe care nu le cunosti si vorbesti mai mult aiurea.Te asteptam la urmatoarea intalnire U-S sa ne explici in fata ce ai de explicat.Iti platesc eu drumul,indiferent de mijlocul de transport!Daca esti asa independent ai putea sa tragi o fuga pana la Iasi!!Pana atunci orice comentariu de-al tau ar fi in zadar!!Bafta multa
07-20-2010, 05:03 PM
lasati mai pustiul in pace. Dute si te culca in pronaos Goodbye my lover. Hai ca devii nesimtit, mai ales ca stii foarte bine ca stiu cine esti. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa am conflicte cu copiii din jurul blocului. Noroc ca m-am mutat in Iasi ca va fugaream toata ziua. Ia intreaba-l pe Macle ala (fratele lu Dutzu de la etajul 1 din scara C) ce palma si-a luat peste cap de la prostii din astea . Ia sarit cozorocul din cap. Vezi ca genul asta de comportament pe internet se poate pedepsi . Hai ca esti nesimtit (am zis-o deja a 2-a oara intr-un singur reply :| )
07-20-2010, 05:13 PM
Nu i-a facut nimeni nimic propunerea mea e una cat se poate de serioasa!!!Ii dau ocazia sa se exprime si sa spuna lucrurilor pe nume...
07-20-2010, 06:05 PM
Playa, sa stii ca daca stateai in Barlad as fi iesit doar de mana cu mama din casa :"> Si gogu, nu cred ca as spune alte lucruri decat cele pe care le-am spus deja..si ati fi prea multi vs. me, deci, n-are rost!
07-20-2010, 06:22 PM
Goodbye my lover Wrote:Playa, sa stii ca daca stateai in Barlad as fi iesit doar de mana cu mama din casa :"> Si gogu, nu cred ca as spune alte lucruri decat cele pe care le-am spus deja..si ati fi prea multi vs. me, deci, n-are rost!Cam asta esti tu pe net zici multe prostii dar cand e sa te pui fata in fata cu omul dai inapoi!!!Nu ti-ar fi facut nimeni nimic am fi avut o discutie civilizata in care sa spui ce ai de spus
07-20-2010, 06:29 PM
zic ca e prea mult drum pentru nimic, voi spune exact acelasi lucruri. Cu Jammin pot avea si acum o discutie fata in fata, nu mi-e frica!
07-20-2010, 06:51 PM
Goodbye my lover Wrote:zic ca e prea mult drum pentru nimic, voi spune exact acelasi lucruri. Cu Jammin pot avea si acum o discutie fata in fata, nu mi-e frica!pai una e cand ma faci homosexual pe net si una cand vorbim fata in fata zic eu!!!Faci si tu o plimbare vara asta,mai ales ca e pe gratis!!!Platesc si consumatia pe care o faci!!
07-20-2010, 07:01 PM
Ce rost are acest topic? Lungiti vorba cam mult si nu si-a schimbat comportamentul deloc pe server!
07-20-2010, 07:57 PM
Inchideti mai bine acest topic, sincer chiar nu are rost. Isi face de cap cu cine ii permite. Greseste -> plateste !