eu propun k sa se faca un Topic in care sa fie scrishi totzi adminii de pe serv...IP-URILE, de ce rang is, varsta si steam id(dak este cazul) in caz de un incidente sa se stie...si sa se mai tzina si evidentza adminilor....sa stie lumea care mai joak pe serv si care nu
....etc
este doar o propunere (ideea mea
)...si decizia voastra (ownerilor)
ms
yo te sustin parere buna :wink:
PyR(o) Wrote:eu propun k sa se faca un Topic in care sa fie scrishi totzi adminii de pe serv...de ce rang is, varsta si steam id(dak este cazul) in caz de un incidente sa se stie...si sa se mai tzina si evidentza adminilor....sa stie lumea care mai joak pe serv si care nu ....etc
este doar o propunere (ideea mea )...si decizia voastra (ownerilor)
ms
FFFF de acord. Mihai
Putem discuta si noi jucatoriii ca sa afle si parerea noastra. Ce ziceti?????
dak face cnva asta sa nu patim k la clasament cu ikks si skelmbar k se cearta kre sa faca clasamentu
)
preferabil sa faca cei ce dau admine pt k ei au evidentza cel mai exact...
am uitat ceva mai important IP-URILE adminilor
am corectat si sus
)
gata edy esti si u desteptu pamantului aqu ......noroc de ikks k tea invatat cs k dak nu erai un butalau a gresit si omu nui scoate ochii de aqu :roll:
a buff invata sa folosesti radaru si mai vb
asta nui loc de cearta terminatzi
wa edy stiu sa folosesc radaru nu te teme !! dak nu era ikks u nu stiai ce e ala
)
PyR(o) Wrote:eu propun k sa se faca un Topic in care sa fie scrishi totzi adminii de pe serv...IP-URILE, de ce rang is, varsta si steam id(dak este cazul) in caz de un incidente sa se stie...si sa se mai tzina si evidentza adminilor....sa stie lumea care mai joak pe serv si care nu ....etc
este doar o propunere (ideea mea )...si decizia voastra (ownerilor)
ms
[u-s]mihai sau mihai
admin full
39 ani
ip 111.111.111.2
steam id ***********
daca aveti ceva sa-mi ziceti astept. Mc.
Merge si aici sa discutam nu neaparat sa facem topic nou. Imi puteti spune ce anume nu e ok pe server aici si am sa citesc si raspund. Promit. Mihai.