CS.U-S.RO

Full Version: Gratar - Munte , nu se prea intelege nimic ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Guest

Facem de dimineata de la 9 pana a 2 a zi la 9 sa impacam si capra si varza. Smile)))))))))))
eq :O:O:O Wrote:Facem de dimineata de la 9 pana a 2 a zi la 9 sa impacam si capra si varza. Smile)))))))))))

De Acord...bucium sau ciric
I'm out.
nu va inteleg ..infine..pace pe pamant Idea
bun..asadar ..am stabilit cu dark..se va tine in data de 25 iulie 2010 adik 25.07.2010 gratar la ciric cu playerii /adminii u-s.ro (cine nu stie unde este ciricul /nu cunoaste iasul sa dea add la loveseeker_4_ever ca sa stabilim cum facem..).. petrecerea va fi de la 11 -12 dimineata si va tine pana la 9- 10 seara.dupa care cei ce nu vor putea ramane se vor duce acasa (imi pare rau Sad desi inca raman la ideea de a le duce pe fete acasa...40 de km e moka cu loganu :d ) iar ceilalti ce pot ramane ne vom aduna in alta parte (ceva gen expo din copou sau alta locatie pentru a ne distra in continuare pana cand timpul ne va permite/ pna cand vom cadea lati la pamant Big Grin ))
exact ce ziceam..pheno..nu tre sa pui botic..asta e.. gandestete k de la 12 amiazsa pan la 9 juma seara o sa fie distractie...o sa avem timp sa fim toti..de la 9 juma incolo..cum vreti voi..eu unul pot sa tin 1 2 la mn acasa pana a 2 zi... acu ramane de voi..
MAN! :lol:
noi venim...iza isi ia foc..si o inteleg de ce.
o sa pierdem o gramada de distractie...normal.dak o sa plecam la 8.30
dar pana atunci o sa profitam din plin;Wink
deci mai ramane locul de stabilit!
RaZeR_man Wrote:bun..asadar ..am stabilit cu dark..se va tine in data de 25 iulie 2010 adik 25.07.2010 gratar la ciric cu playerii /adminii u-s.ro (cine nu stie unde este ciricul /nu cunoaste iasul sa dea add la loveseeker_4_ever ca sa stabilim cum facem..).. petrecerea va fi de la 11 -12 dimineata si va tine pana la 9- 10 seara.dupa care cei ce nu vor putea ramane se vor duce acasa (imi pare rau Sad desi inca raman la ideea de a le duce pe fete acasa...40 de km e moka cu loganu :d ) iar ceilalti ce pot ramane ne vom aduna in alta parte (ceva gen expo din copou sau alta locatie pentru a ne distra in continuare pana cand timpul ne va permite/ pna cand vom cadea lati la pamant Big Grin ))

pai da nu puteam continua distractia in continuare la gratar ? e musai sa ne schimbam locatia ?
am vorbit cu Inteleptii.
daca nu mor pana atunci , I'm in.Smile)
CIRIC CLAR!!!! la bucium la cabanute e mijto (intr-a 9 am vaz cum o eleva sujea pl unui fost elev de la alecsandri si culmea a fost k eram eu si cu diriga elevei care am vazuto cum facea muschi la gat Smile) ) nu vreau sa insinuez nimci dar eu zic k e mkai bn la ciric..locul mai accesibil plus k avem si gratare mai multe pe langa noi dak ne strangem devreme Big GrinBig Grin:Big Grin
deci, cine e de acord sa dea un reply precum vine sau nu.daca e vorba sa ramanem peste "program" si nu aveti un mijloc de transport la acea ora, va ofer cazare.1-2-3 persoane lejer Smile
mircea radu ..am zis sa ne schimba locatia k sa nu zica luema k vb aia..ei pleaca si noi stam..dak avem noroc si gasim in alta parte e numa bun, daca nu..ata ete..
asadar..ramane ca la 11 dimineata pe data de 25.07.2010 sa ne vedem/ sau sa incercam sa fim la ciric?????
+ 1
+ 1 doar daca ramanem si peste program ...ca sa inteleg si eu ceva
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10