07-05-2010, 01:46 PM
07-05-2010, 02:39 PM
avand in vedere ca a fost sincer, sunt de acord cu zuzu
nu e normal ca un admin sa intre cu coduri, foarte urat din partea ta
de admin nu se mai pune problema
acum totul depinde de dj, catalin, mihai
gl
nu e normal ca un admin sa intre cu coduri, foarte urat din partea ta
de admin nu se mai pune problema
acum totul depinde de dj, catalin, mihai
gl
07-05-2010, 04:12 PM
mov..urat tare din partea ta.pacat de gestul tau..meriti o a 2 sansa, da sa stii k nu te vad prea bn pe server.
07-05-2010, 06:13 PM
Daca poate sa-mi explice cineva asta is de acord sa i se acorde a 2-a sansa.Ce garantie avem noi ca a jucat doar o singura data cu,cod pe cs.u-s.ro???A jucat cu aim,a fost prins il dam afara!!Deacu fiecare codat care recunoaste trebuie iertat
Guest
07-05-2010, 06:53 PM
Avan in vedere ca ban-ul a fost dat de catre mine, parerea mea este ca un admin NU are voie sa faca asa ceva, din punctul meu de vede cat timp voi fi admin si voi putea, am sa dau BAN indiscutabil pe ip-ul lui Mov, imi cer scuze dar daca membrii u-s sunt de acord cu scoaterea banului eu personal renunt la acest server si la admin. Va multumesc .
07-05-2010, 07:17 PM
clar. joc de aproape 2 ani pe server si am facut o prostie nu se va repeta dar dak luati lucrurile asa privind la altii care nu recunostiau k jucau cu cod cu toate k au mai fost lasati pe server si la mine sariti toti ; chiar cum am mentionat mai sus CLAR. lasati asa :*
Guest
07-05-2010, 08:15 PM
sa iti zic sincer nu are nimeni certitudinea ca tu in perioada asta de 2 ani pe server nu ai mai intrat cu cheaturi, atata timp cat ai fost prins cu cheaturi din plictiseala este posibil ca in acesti 2 ani de activitate sa te mai fi plictisit vreodata.Nu am nimic personal cu tine dar din partea mea ai ban la fiecare intrare pe server.
07-05-2010, 08:36 PM
ok atunci fi sanatos
07-07-2010, 09:17 AM
eu zic sa fii tu sanatos mai m0v. Exista o logica in toate: ca sa intri cu cod inseamna sa il ai instalat -> sa il ai instalat inseamna sa ai kitul -> sa ai kitul inseamna sa fi cautat un cod sa mearga -> toate acestea necesita timp pentru o persoana care nu a mai jucat cu cod. Doar sa te fi chinuit doar 5 minute pana l-ai bagat -> asta insemnand ca esti meserias in cheaturi. Deci oricum o dai nu prea ai cum sa ai cheat instalat asa din plictiseala
07-07-2010, 12:14 PM
dedicatie pt cei care se chinuie sa traga cheat-uri de pe net , : ba carnatilor , pardon bah fratilor !
07-07-2010, 12:16 PM
dj Wrote:dedicatie pt cei care se chinuie sa traga cheat-uri de pe net , : ba carnatilor , pardon bah fratilor !
:oops: :lol:
07-07-2010, 12:17 PM
eu nu inteleg cum poti ajunge admin si sa joci cu cod omg hock:
07-07-2010, 12:19 PM
eu nu inteleg , cum exista coduri pe steam , asta nu inteleg , si de ce se chiunie careva avand steam , sa isi puna cod ! nu inteleg logica de a da bani si apoi sa bagi si cod !
spun asta , pt ca e mai bine ca toti adminii sa aiba steam !
07-07-2010, 03:36 PM
dj Wrote:eu nu inteleg , cum exista coduri pe steam , asta nu inteleg , si de ce se chiunie careva avand steam , sa isi puna cod ! nu inteleg logica de a da bani si apoi sa bagi si cod !
sunt o gramada de steam-uri crakuite pe net care in 2 minute le poti downloda si ai "steam" si nu costa nici un ban si poti baga codul exact ca pe cs simplu si nimeni nu are treaba cu tine .Te vezi online , ai sigla de la steam , etc .. singura diferenta e ca nu se poate juca pe serverele steam only. Multi au dinastea , si fac galagie cand iau vreun ban ..ca ei au steam si ca adminu a dat aiurea banu si chestii dinastea .
Si oricum si daca ai steam original poti baga codu , dar asta e alta poveste.
07-07-2010, 04:04 PM
atunci cum sugerati sa-i verific pe cei cu steam , pe servere steam only !
ca eu nu mai dau slot decat cu steam !
ca eu nu mai dau slot decat cu steam !