CS.U-S.RO

Full Version: Idei de socializare.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
+1 daca merge si ikks Smile
+1 cort de la mineBig Grin

preferabil ar fi in salbaticie, nu intr-un loc amenajat.. adica sa ai si o apa pe langa tine.. eu sunt pentru gura humorului
danutzZ Wrote:nu va mai agitati atata ca faceti praf =)
oricum nu cred ca merge nici o fata
il avem pe burlaku ..decat deloc
Mircea.Radu Wrote:
danutzZ Wrote:nu va mai agitati atata ca faceti praf =)
oricum nu cred ca merge nici o fata
il avem pe burlaku ..decat deloc

NU ma provoca ca fac uratBig Grin ... pai loc bun este langa cascada duruitoarea ... unde e salbaticia mai mare acolo vom fi noi :X

si fetele de ce nu vor sa mearga??
nu sunt lasate de parinti ..banuiesc ..si sunt sigur Smile)
Tu daca ai fi parintele unei fete de 14-15-16-17 ani , ai lasao la padure cu toti alcolistii? Smile))
dar parintii lor nu trebuie sa stie amanuntu asta Smile)
parintii lor , are trebui sa stie , ca sunt cu fetele si parintii fetelor respective intr-un camping amenajat !
nu-i asa?
oricum fetele care vor sa mearga au metodele lor de a prosti parintii (care in ziua de azi nu sunt chiar atat de grijulii cu fetele de 15-16-17 ani ) !
perfecta dreptate are dj.. fetelor noi va asteptam oricum... mergem sa ne distram nu alte prostii :X:X:X: abia astept
dj Wrote:parintii lor , are trebui sa stie , ca sunt cu fetele si parintii fetelor respective intr-un camping amenajat !
nu-i asa?
oricum fetele care vor sa mearga au metodele lor de a Nu Am Voie Sa Injur parintii (care in ziua de azi nu sunt chiar atat de grijulii cu fetele de 15-16-17 ani ) !

eu am glumit :|...ele daca au posibilitatea sa vina ..sa vina ..ca va fi fain..zic eu..daca nu ..asta e ..data viitoareSmile

Guest

Orice iesire cu prietenii e frumoasa. Iti dai seama un week la munte.
Eu unul daca as avea o fata as lasa-o sa se duca doar nu o tin inchisa in casa Smile cu o conditie sa cunosc si eu grupul.Pana la urma fete sunt si pe acolo vorba unui vechi prieten (eq) Smile))))
Smile)
da si i.as zice mamei ca ma duc cu un baiat gogu care beeeea de doamne doamne Smile)
si atunci o sa imi zica"du.te fata mamii "Smile)
pai ce mai astepti ..daca e fara succes zii ca te duci cu mircea radu Smile)
Smile)
da
asa ii zic
:*
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8