CS.U-S.RO

Full Version: FOTBAL 4 iulie DUMINICA ora 16 \ Nu ezitati !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
eq :O:O:O Wrote:
gogu Wrote:Eq tu vii la gara dupa mine Smile) ma astepti cu o bere direct cand cobor din tren Smile)) ajung pe la 3.30 pana la 4 dorm sub tren Smile)) nu mai joc nimic

Iti dau un 50 ca sa numai faci incalzirea pe teren. :lol: :lol: :lol: :lol:
cel mai simpatic om Smile) deabia astept sa ma pun cu el serios la baut sa vedem care cade sub masa Smile))
gogu Wrote:
eq :O:O:O Wrote:
gogu Wrote:Eq tu vii la gara dupa mine Smile) ma astepti cu o bere direct cand cobor din tren Smile)) ajung pe la 3.30 pana la 4 dorm sub tren Smile)) nu mai joc nimic

Iti dau un 50 ca sa numai faci incalzirea pe teren. :lol: :lol: :lol: :lol:
cel mai simpatic om Smile) deabia astept sa ma pun cu el serios la baut sa vedem care cade sub masa Smile))

ma subestimezi pe mine gogule
salut sunt maradin...joc pe servarul u-s.ro de aproape un an...am gasit aici pe forum pe 4 iulie se joaca fotbal...as putea veni si eu ? am loc ?
orice jucator de pe cs.u-s.ro e bine-venit!Te asteptam
da maradin vina si tu Smile
cum imi pun poza ...astept un raspuns...ms
acu sper sa nu ploua...
daca ploua nu este vreo sala de inchiriat? sa jucam fotbal de sala?
Si la sala trebuie vorbit dinainte cred....eu mai inchiriam sala aici la pascani si trebuia sa vorbim cel putin cu o zi inainte.
nu ploua ..se joaca pe sintetic ! ...ati intors'o de la sintetic la sala in 2 secunde ....duminica nu ploua ! :x :x :x
ehehe cand vine vorba de fotbal nu are nimica daca ploua , vom pune mai multa pasiune :x Big Grin
si daca picura putin intrati la apa??
pai daca ploua unde ma schimb de chiloti dupa ploaie?Big Grin
in aer liberSmile) sau esti timid?
haha. si sa fiu arestat pt proasta purtare si deranjarea linistii publice?=))
Pages: 1 2 3 4 5 6 7