Daca tot alegeti va rog sa argumentati cate putin , daca nu , nu
Bruneteeeeeee
sunt mult mai frumoase si cred ca mai putin proste ( daca e vreo blonda pe server va rog sa ma scuzati.. vb la mod general..
mai trebuie verde de scris??
)
nu fac pretentii...conteaza sa nu fie proaste...si sa arate cat de cat cum imi place[ass and tits]
bruneteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pt ca s focoase :X
blonde 8) eu is negru :lol: :lol:
P.S : dar as face o exceptie pt bruneta lui Bogdanel :lol: :lol:
nu conteaza culoarea parului... atata timp cat e o fata simpla, de treaba si stie sa se comporte frumos eu sunt multumit...
*A.O.T Manutza* Wrote:Bruneteeeeeee
sunt mult mai frumoase si cred ca mai putin proste ( daca e vreo blonda pe server va rog sa ma scuzati.. vb la mod general..
mai trebuie verde de scris??)
Aceasta vorba veche cum ca blondele sunt proaste nu e intotdeauna adevarata (inafara de vedetele de la tv).... exista si exceptii... chiar o fata de pe serv
am spus... sa ma ierte feltele .. doar nu sunt toate
in genereal
Blonde :oops: Conteaza sa ma iubeasca :lol:
ca sa nu dicriminez iubesc satenele :lol:
au un echilibru , parerea mea
si eu ce'ar trebui sa zic acum?
unde's roscatele....?8-|
eu zic k Lorri e bossul....nimic nu stiti :roll: :oops: :lol: :lol:
Brunete !
Si asa sunt negru de culoarea pielii deci cu o bruneta ma asortez mai bine :lol: dar nu sunt rele nici blondele
VerDeee cu topicu` asta discriminezi satenele si roscatele
))
nu vreau sa supar pe nici o fata..dar mie imi plac brunetele :X:X:X
Si mie imi plac tot Brunetele parca fiecare are ceva special blondele is toate la fel!!Fara suparare!!VB lu' manutza care acum cand eu postez el invata pt Bac:"vb la modul general"