CS.U-S.RO

Full Version: Blonde sau Brunete ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Daca tot alegeti va rog sa argumentati cate putin , daca nu , nu Big Grin
Bruneteeeeeee

sunt mult mai frumoase si cred ca mai putin proste ( daca e vreo blonda pe server va rog sa ma scuzati.. vb la mod general..

mai trebuie verde de scris??Smile)
nu fac pretentii...conteaza sa nu fie proaste...si sa arate cat de cat cum imi place[ass and tits]
bruneteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pt ca s focoase :X
blonde 8) eu is negru :lol: :lol:

P.S : dar as face o exceptie pt bruneta lui Bogdanel :lol: :lol:
nu conteaza culoarea parului... atata timp cat e o fata simpla, de treaba si stie sa se comporte frumos eu sunt multumit...
*A.O.T Manutza* Wrote:Bruneteeeeeee

sunt mult mai frumoase si cred ca mai putin proste ( daca e vreo blonda pe server va rog sa ma scuzati.. vb la mod general..

mai trebuie verde de scris??Smile)

Aceasta vorba veche cum ca blondele sunt proaste nu e intotdeauna adevarata (inafara de vedetele de la tv).... exista si exceptii... chiar o fata de pe serv
am spus... sa ma ierte feltele .. doar nu sunt toate Smile in genereal
Blonde :oops: Conteaza sa ma iubeasca :lol:
ca sa nu dicriminez iubesc satenele :lol:
au un echilibru , parerea mea
si eu ce'ar trebui sa zic acum?
unde's roscatele....?8-|

eu zic k Lorri e bossul....nimic nu stiti :roll: :oops: :lol: :lol:
Brunete !

Si asa sunt negru de culoarea pielii deci cu o bruneta ma asortez mai bine :lol: dar nu sunt rele nici blondele
VerDeee cu topicu` asta discriminezi satenele si roscatele Smile))

Wanted

nu vreau sa supar pe nici o fata..dar mie imi plac brunetele :X:X:X
Si mie imi plac tot Brunetele parca fiecare are ceva special blondele is toate la fel!!Fara suparare!!VB lu' manutza care acum cand eu postez el invata pt Bac:"vb la modul general"
Pages: 1 2