:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Va iubesc
Iza.. Wrote:Verde a facut cinste?:o
Cu o apa plata.
) De la baie .
)
bodu Wrote:VERDE A FACUT CINSTE....
SI EU AM FOST CAMPION LA MACAUA... se ofticau toti...mai aveau umpic si plangeau
macar la macaua
)))) :*
abia astept sa te vad la fotbal
))))
bodu Wrote:abia astept sa te vad la fotbal))))
daca ai poza cu hagi nu mai vin
))
a venit hagi la bodu sa faca poza cu ultima achizitie de la juve
in luna lui iulie poate venim si noi cu o echipa de la
Botosani sa jucam contra lui bodu ca vad ca il provoaca pe gogu cu acel meci
( echipa compusa cu jucatori de pe u-s )
Daca vin cu echipa de la Pascani nu luati meci
) dar trebuie sa jucam doar cei de pe u-s :| oricum Bodu e destul de intimidant acolo cu hagi
))
tu vii cu echipa de la pascani si eu vin cu echipa de la ciurea... rezultatul??? plecati cu gandul sa va apucati de facut playeri la fifa cu numele bodu
bodu Wrote:tu vii cu echipa de la pascani si eu vin cu echipa de la ciurea... rezultatul??? plecati cu gandul sa va apucati de facut playeri la fifa cu numele bodu
ne contrazicem la infinit asa
sa jucam noi playeri de pe u-s
ghilE Wrote:in luna lui iulie poate venim si noi cu o echipa de la Botosani sa jucam contra lui bodu ca vad ca il provoaca pe gogu cu acel meci ( echipa compusa cu jucatori de pe u-s )
Gogu tu erai in echipa Botosaniului
) ( si asa esti in drum ) dar vad ca tu ai alte ganduri . . de asta am spus sa fie echipa compusa cu jucatori de pe u-s , ca asa . . nu mai are farmec .