CS.U-S.RO

Full Version: Reclamatie admin Darkclan#BuT
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
AMXBANS] You are Banned from this server by admin Darkclan#BuT
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : xQz
[AMXBANS] Reason : ' silent aim / no recoil ! '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 79.112.109.

Ban degeaba fara poze demo sau altceva aveam 30 si cv cu 9 pe nuke si mam trezit cu ban plus k mai era si SurE acolo care din cate stiu ii si el admin si na zis nimic a fost intrat si Horse si am vazut k nam nimic si so trezit asta sa imi dea ban degeaba.

Faceti cv...
jucam cu numele xQz
xqz...am auzit de la dark k cand juca el dadeai numai cap..si cand sa bagat spectator nu prea mai ...jucai asa bine..Salut ! si ce erai asa mistocar gata miam activat codu si nush ce..
ce mistocar ma imi zicea "Las ca te torn eu odata si odata " si din senin mio dat ban
nui faza ca eram mistocar poi cum dak erau cativa buti care nu stiam cs si ziceau k am cod si ma stresau nu puteam sa ma concentrez asupra jocului dak ziceam nu am tot credeau k am asa leam zis k am ...si apoi cand omoram si eu 2-3 ziceam ironic k miam activat codu k eram in echipa cu un coleg de clasa si radeam PickChu..il aveti martor..
si din cate stiu eu se fac poze ,demo,se da blind sa se vada dak ai cod da el nimic direct ban..
nu se face asa plus
si plus de asta cat am jucat pe nuke Darckclan#BuT o fost tot timpu spec deci no jucat cu mnWinkpoate dupa ce mio dat ban
BLADE Wrote:AMXBANS] You are Banned from this server by admin Darkclan#BuT
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : xQz
[AMXBANS] Reason : ' silent aim / no recoil ! '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 79.112.109.

Ban degeaba fara poze demo sau altceva aveam 30 si cv cu 9 pe nuke si mam trezit cu ban plus k mai era si SurE acolo care din cate stiu ii si el admin si na zis nimic a fost intrat si Horse si am vazut k nam nimic si so trezit asta sa imi dea ban degeaba.

Faceti cv...

Scumpul meu prieten, incep aceasta povestioara cu urmatoarele cuvinte : De astazi inainte tu numai joci pe u-s !

1.Am intrat in cs la cererea anumitor playeri !
2.Harta curenta era fy_snow ! Horse, fost admin din cate am observat mi-a zis "fii atent la xqz ca are ceva 100%"
3.Schimb de_nuke toate bune. Ai inceput cu jocul tau mirific : tragi incontinuu si tinta aia a ta nu are recul de loc, ciudat nu ?
4.Am stat cu Horse 4-5 runde si ne-am sfatuit . Decizia lui a fost ca ai no recoil sau ceva de genul ( tinta ta nu sare deloc si tragi grupat )
5.Cand te-am anuntat ca te torn ai inceput sa imi razi in nas.Ai vazut ca stau pe tine nu ai mai facut 1 frag
6.A intrat Sure.A vazut tot ce vb pe say_team@ si a inceput sa te urmareasca si el.Aceiasi concluzie ca si mine.
7.De atata timp admin, am vazut multi copilasi ca tine.
8.Nu ti-am facut demo, deoarece nu era necesar ! Se vedea clar si pe fata + parerea a inca 1 admin ( Sure) si un fost admin ( Horse ).
9. Invata sa folosesti un forum !
10. Sanatate numai bine !
fratioare nu se da ban asa degeaba fara demo.poze sau blind k asa poate sa fac orice totusi este un regulament pe care toti adminii il respecta dar din cate vad eu tu nu prea..
de ce nu mio dat ban horse sau sure si miai dat tu....?
laso moale cu adminu si fii mai atent uitate mai bn da blind,fa poze si dupa asta mai discutam ok pana atunci astept deciazia celorlalti admini..
Copile, nu am de gand sa ma cert cu tine.Crede-ma ca am lucruri mai bune de facut ! Nu fi stresat, daca nu stiai aim-ul nu iese in poze, la anumite cheat-uri blindul te prinde + cum am zis si mai sus a fost de ajuns ca am stat toata harta de_nuke pe tine si parerea celorlalti admini Smile O seara placuta Big Grin
bai nu se face asa ce nu intelegi de unde stiai tu sigur sigur k am cod..doamne bai cei cu tn suferi de admin?
Nu sufar copile Smile Asta e decizia mea Smile Daca am gresit in ati da ban, voi fi mustrat de catre ownerii acestui server nu de tine ! Te rog abtinete si asteapta decizia unui owner Smile
wa poate dak aveam cod nu eram asa stresat da ce ai facut nui corect..dami id tau sa vb pe mess
blade fii calm tata....ai avut cod....numai zi de poze si blind...nuti iese recoil in poze si blind nu afecteaza...am vazut toti bine... si pe snow...ai dat niste capuri...numai zi nimic...linistestete...gata...cereti scuze...si daca ai noroc poate mai joci pe server...POATE
bai omule pt ce sami cer scuze pt nu sunt vinovat si carei problema ma dak am dat cateva capuri ...vati luat aiurea baieti scz da pana aqm de cate ori mi so zis k is codat mi so facut poze etc si tot timpu am iesit curat ce motiv as avea sa joc cu cod sa va arat k is bun nai treaba nus fragar joc de placere cu coade nu are farmec...
Pages: 1 2 3