Inainte sa mori care ar fi ultimul lucrul care lai face , ultima dorinta ?
as bea o bere rece cu o tigara-n bot
O tipa ( bunaaa ) + 1 joint de 20 cm + 1 sticla de jack = MOARTE !
) :lol: :lol:
as intra pe forum si v`as scrie raspunsul la aceasta intrebare de la fatza locului
o tura tzapana cu gti-u, o partida buna de rupt patu de vreo ora, 1 ora de cs, poze cu familie ,rude preteni, etc. si ducsar... :lol: :lol: :lol:
razer baga cat petru o viatza
)=))
eu as vrea-o pe Audrey Bitonii:X:X:=)))
imi cumpar o drujba si ii tai pe toti in bucatele
ce audrey bitony bre.. edelweiss :>:>
tare danutzz
))))
I-as da ultimul HS lui zuzu cu awp-ul :|
toti va ganditi la f***t si senzatii tari =)
pana la urma cred ca mi`as dona organele Universitatii de Medicina din Iasi apoi sa fiu incinerat (ca te mananca viermii in sicriu) , cu conditia sa imi faca o statuie care sa fie acolo si peste 50-100 de ani sa stie lumea de mine...cine a fost ala facut din bronz =DDD
danutzZ suferi de popularitate :lol: :lol: kzdm numa faima visezi
Eu inainte sa mor mi-as dorii sa-i adun toti prietenii mei la un loc(si cei pe care ii cunosc si cei pe care nu-i cunosc) sa ma activez "kamikaze mode"
adica sa beau cu ei pana chic pi jios si sa ma bucur de toate si toti ca ultima data,desigur toata petrecerea sa fie pe datorie :lol: , ca apoi sa zica toti "mare bulangiu o fost VerDe asta ,dar un baiat bun :lol: :lol: ".
Hai sanatate ! :mrgreen: :mrgreen:
as fi una dintre prietenele lui Verde si as sta pe pleasca
)
sa beau cu el
:X
)
eu as rupe dintii la toti dusmanii mei si la toti dusmanii prietenilor mei si l-as impusca pe Boc. apoi m-as da cu asta prin parlament
[Image: camionul_tanc_dragon.jpg]
dupa care sincer va zic m-as da cu asta
[Image: f-22-1.jpg]
i-ar in final m-as intoarce pe pamant si mi-as bate din nou dusmanii pana as muri de oboseala
[Image: bloodsport%281%29.jpg]
c-am atat, eh daca as mai avea timp as mai bate vreo 2 dusmani plm