CS.U-S.RO

Full Version: Eroare pe fond albastru pe win 7 32 bit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
De fiecare data dupa ce ies din cs,cu quit in consola sau quit din meniul jocului imi da o eroare pe fond albastru apoi se restarteaza calculatorul.
Mai am probleme si in consola cand apas ~ si incerc sa scriu ceva in consola ba dispare consola,ba nu-mi scrie ba scrie o litera iar la urmatoarea se inchide.Am incercat diferite kit-uri de cs si la fel face.
Mai e o problema , daca las la setarile de la video pe normal nu mi se vede pe tot ecranul,trebuie sa selectez acolo widescreen ca sa se vada tot dar singura rezolutie e 1270 * 780 si nu prea pot juca Big Grin
Sa fie asa de problematic la jocuri windows 7 pe 32 biti? Pe vista x64 mergea bine.
Aceiasi problema am avuto si eu.Am rezolvato cu downloadul driverelor pt windows 7 de pe site-ul respectivei placi video Smile
e de la noul tau laptop cu care te ai laudat atat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
probleme cu literele in cs am si eu , mai ales cand scriu in consola
eroare pe fond albastru = bluescren

Bluescrenu-l se datoareaza incopatibilitati placutelor de memorie ram ( nu au aceleasi frecvente) sau instalarea incorecta a windows-ului.contacteaza-ma pentru ajutor
asta e eroare care mi-o da...si numai pe windows 7..Sad
ori ai vreun program ce merge in compatibility mode pe win 7 si da peste cap driveru respectiv, facand sa cedeze windowsu..
si acuma ne arati ca ai telefon smecher Smile)))

sau mai bine zis Cad ca sunt la moda pozele cu telefoanele
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: