CS.U-S.RO

Full Version: cerere slot
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nume:Chetrosanu
prenumeTongueaul
nick (actual si cu care ai mai jucat):"sNake*" .. "snE." .. CsZoNe ..SlaYeR etc.
playeri adusi pe server(nick):uZZy .. Olimpiku .. boy destroyed
timp de cand joc pe server:1 an cred :-?
sustinut (propus ) de adminul : la slot nu cred ca trebuie sustinere Smile Big Grin
timp de cand joc CS:6 ani .. de la 8 ani
YM:green_shukar
ip: pe nick dak se poate .. vorbim pe mess Big Grin
oras:Localitatea Raducaneni
varsta:14 ani
steam id:fara steam
care un an ma ?

Guest

sNake* Wrote:nume:Chetrosanu
prenumeTongueaul
nick (actual si cu care ai mai jucat):"sNake*" .. "snE." .. CsZoNe ..SlaYeR etc.
playeri adusi pe server(nick):uZZy .. Olimpiku .. boy destroyed
timp de cand joc pe server:1 an cred :-?
sustinut (propus ) de adminul : la slot nu cred ca trebuie sustinere Smile Big Grin
timp de cand joc CS:6 ani .. de la 8 ani
YM:green_shukar
ip: pe nick dak se poate .. vorbim pe mess Big Grin
oras:Localitatea Raducaneni
varsta:14 ani
steam id:fara steam

varsta:14 ani da u cresti k fat frumos? scz de oftopic dar parerea mea (chiar dak nu prea conteaza) mai lasati-l un timp fara slot.
38 sNake* Sat Mar 13, 2010 4:17 pm 1
asta zice tot
Impotriva ! Pt detalii pm sau mess Smile
am 14 ani Wink ... acusi fak Big Grin
doamne sa pui un admin de 13 ani pe server ...trebe sa ai ceva curaj
Scuzati-mi Off-topicul

De curiozitate .. sunteti vreo unu din acesti Moderatori: dj, mihai, Catalin ca sa aveti dreptul sa va dati cu parerea ???

Lasati sa se ia decizii Corecte ... Sunteti Contra ... Lasati PM ... la cei in masura ... parca sa spus ca doar cei in masura au voie sa posteze aici la Cereri Slot/Admin
da ce ma noi ce suntem?nu suntem in masura sau ce?sau ai postat sa atingi cota de 1000
laure stiam ca ai 20 si ceva de ani ... io nu pot sa imi dau seama cata ura exista pe u-s .. e un joc frate doar atat ... normal aici ar trebui sa isi dea cu pareara fiecare admin si in functie de ei sa primeasca omu cu cererea ...HF GL
bofanel, jst, baubau, darkman, danutzz, laurentzii! vai am de scris 6 banuri? mi-e lene pls evolve scrie-le tu!
ia-ti steam si primesti slot automat!
de acord cu playa , si cat mai urgent !
cerere in discutie doar la sectiunea administrator!