CS.U-S.RO

Full Version: Patrick unban
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Uite aici un exemplu...un jucator de cs bun si in acelasi timp nou pe server...ia ban ca multi altii...si va mai intrebati dc lumea nu intra pe serv ,respectiv forum.
danutzZ Wrote:catalin si eu aveam azi? = ))

daca tot insista...probabil nu avea...si sa fim cu ochii pe el in viitor...parerea mea

Tu ai fost motivul pentru care s-a scos protectia la admini si la tine am primit si demo

E discutabil.
ce onoare....prea multi tradatori pe aici.
codatii astia Smile))))..
Nu e vorba de tradatori,e vorba de oameni slabi care cred ca numa in filme vezi 3 heduri la rand sau oameni luati prin pereti. Frate eu zic asa , daca si danutz are ce are si sklembar apoi ikks , maine poate si eu ,ce se mai alege de servarul asta ? Probabil o sa-i lasam pe baubau sa se certe mereu cu pasaroiu si laurentii cu sosweet. Ce sunteti asa paranoia ? nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar va rog incetati cu copilariile , vorba lui zuzu “cand il aud pe laur imi aduc aminte de copilarie” apoi vorba lui dark#clan "prea multi pupincuristi".Si cand stai si te gandesti ca noi odata am baut o bere impreuna.Catalin acuma imi pare rau daca te superi dar te lasi condus de "molii".
bafta!

Guest

sau poate ii dam lui sosweet admin Wink
Nici nu a fost pus in discutie ca sosweet sa ia admin si ne albesti cu vorba asta de cand a intrat el pe server , alceva nu ai de zis decat aceleasi replici obositoare precum laur , voi nu va vedeti ? intrati pe server si zice lumea ca aveti 14 ani . Incep sa va compatimesc :roll: . Bau si cum sta treaba daca erai jucator pro mai ziceai sa-ti dai cu parerea la danutzZ , sklembar , ikks dar asa du-te pe servere-le de copii si lauda-te ca iei 20 de BAN-uri pe zi , rugamintea mea joaca si tu pe vdo,iasi,g1, si cateva leagane serioase! Poate asa o sa ai liniste seara sau la facultate ca jucam prea bine si prea pro.st cand ne dezactivam aim-ul :lol: :lol:
naspa daca sa ajuns sa se reclame adminii intre ei si sa se faca demo unu la altu. Se presupunea a fi o comunitate unita...
la urmatoarea intalnire va dau cap in cap si va pun cate o bere in gura sa taceti , sa nu va mai aud , sunteti copii de doi lei si jumatate (va simtiti voi care sunteti )!
tot timpul reclamati , tot timpul va dati cu parerea in locuri unde nu aveti ce cauta pe forum , de ex la cereri slot , admin , !
acolo daca nu vi s-a cerut parerea ,nu aveti voie sa scrieti !
in loc sa ganditi inainte de a vorbi , repede scrieti din inertia prostiei !
cand cineva va injura pe server , voi ce faceti , repede ii dati ban ,s.a.m.d.. in loc sa incercati sa vedeti poate il schimbati pe respectivul .
normal ar fi asa : "cine greseste plateste " vreti asa?

Guest

dagul meu verde...nu am facut eu demo lu danutzz... scz k ti-o zic Big Grin
joc si pe alte servere si totusi nu le fac reclama sa cum faci tu
joc de placere...deci nu inteleg care-i problema
colinda in alta parte

Guest

vad k tu esti ala care ura
baubau Wrote:vad k tu esti ala care ura
verde Wrote:colinda in alta parte

Incepeti?
Waa But.zi.lor .. de ce mama naibii va certati aici la o cerere de UnBan .. parca sunteti inapti ... adevarul ca sunt copil in gandire dar pana la o limita ... imi place Caterinca si alte chestii ... nu imi place sa joc pt rank si sa nu mai stiu sa salut lumea ... si daca te-ai saturat de noi Verde ,,,, de ce mai stai ... sincer acuma ...

daca nu ne inghiti ... sujene ... teoretic vorbind

si vorba cu pupincuristii o am si eu de mult timp dar evit sa o scot la iveala ... ca ii lovesc pe multi atunci ( daca ma intelegi )

lasa ca va fac eu o duminik placuta la toti ... va rup chishioarele .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a inebunit lupu !!:O:O....ce aveti fratilor ??
creca criza asta e de vina..Smile)
Pages: 1 2 3