CS.U-S.RO

Full Version: Duminica
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
adik vom fi eu baubau dj ... si al 4 lea ... Playa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

super tare de nu ii maxima faza asta
vom fi 8 100% ! eu, bogdanel, cosminel si cristi vom veni 100%
@ aprob,aprob pozitiv! Big Grin
eu vreau sa stiu un lucru Big Grin sa imi iau sacu de acasa sau nu mai mergem pe partie?
nush..de partie ce sa zic, cam multe grade in -...eu unul merg si la partie si la oajdea.
Si eu sunt de acord cu ambele. Si la patinoar ar merge sa vezi tu acolo bunnyhop Smile)
darkclan Wrote:vom fi 8 100% ! eu, bogdanel, cosminel si cristi vom veni 100%

+1

4 darkclan nambar uan
weeeeeee acriturilor, da pe mine m-ati uitat????

eu zic sa mergem la o bere(7,8) daca tot vreti sa vb despre server..bla bla bla..cum a zis si dark.. la -20 de grade afara..merge o vodka...2,3..pan te faci tzapan si iei primu stalp care iti iese in fata atunci cand te dai cu "sania"Smile)..deci eu sunt pro OAJDEAAAAAA[i love beeerrrr]Big Grin
RaZeR_man Wrote:weeeeeee acriturilor, da pe mine m-ati uitat????

eu zic sa mergem la o bere(7,8) daca tot vreti sa vb despre server..bla bla bla..cum a zis si dark.. la -20 de grade afara..merge o vodka...2,3..pan te faci tzapan si iei primu stalp care iti iese in fata atunci cand te dai cu "sania"Smile)..deci eu sunt pro OAJDEAAAAAA[i love beeerrrr]Big Grin

care bere uai...ca m-am dus cu VerDe sa bem bere-n parc la -17 grade....dupa 5 minute erau turturi in sticla...
intai 2 palinci , si apoi o sanie , veniti cumva cu masinile?
nu stiu cine a dat lock topic, dar i-am dat eu unlock. deci azi la ora 17:00 la oajdea?
Da Playa azi la ora 17 la oajdea ... si la ora 15 la partie ... adik sa inghetam intai si pe urma ne linistim la o Palinca :lol:
mda...deci ne vedem la oajdea ca eu nu vin la partie. atunci inseamna ca lumea o sa intarzie, deci ies numai daca sunati
nici eu nici cosminel nu mergem la partie..mii cam rau ca am servit palinca aseara :lol: :lol: :lol: e si frig de ingheata tot in tine..ne vedem la oajdea !
copii stau la caldurica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pages: 1 2 3 4 5