de ce cand intru in joc si dau sa incep jocul mi se albeste ecranul (cand incepe misiunea cred).......la ASSassins creed ......astept sfaturi ceva
assasins creed un joc bine realizat l-am terminat de 2 ori
am si yo o intrebare in legatura cu jocurile mari...knd iau nfs carbon,medal of honor,nfs prostreet sau tot ce e mare si cred ca are o grafica buna ... si intru in joc sta ecranul 2 secunde negru iar dupa aceea imi zice ca file de modul .dll nu poate fi gasita... e din cauza placii video sau tre reinstalat windows?
savvy Wrote:am si yo o intrebare in legatura cu jocurile mari...knd iau nfs carbon,medal of honor,nfs prostreet sau tot ce e mare si cred ca are o grafica buna ... si intru in joc sta ecranul 2 secunde negru iar dupa aceea imi zice ca file de modul .dll nu poate fi gasita... e din cauza placii video sau tre reinstalat windows?
nare nici o treaba cu windows-ul e de la placa video probabil ca nu suporta grafica ce placa video ai ?
cauta pe net ultimul driver de la placa video. daca nu merge nici atunci, inseamna ca placa ta video nu suporta acea grafica.
k ms mult
fifa 2009 la mine pe mobil.am reluari fac skeme se vede 3-D pot pune si camera si sa ninga sa ploua...tot.....ca pe calculator nu-mi merge.... :cry: :cry: :cry:
imi da nush ce eroare "net send" ceva cu registering nush ce.....de vreo 6 ori am incercat si mereu aceeasi kestie :cry: :cry:
si teoretic ar trebui sa mearga....unui coleg de clasa ii merge si are procesor mai slab..... :cry:
placa video a mea este radeon 9600 series...
fear 2 project origin ar fi ceva
sau Prince of Persia le-am terminat pe toate 4 super jocuri ( mai putin Sand of Time, e mai slabutz) :mrgreen:
savvy Wrote:placa video a mea este radeon 9600 series...
a mea la fel
ati radeon 9600 XT 256 mb/128 bit
nu e cine stie ce...dar fifa 09 tre sa mearga lejer...
a mea e x1600pro de 512 pixel shader 3.0 si sincer mi-au mers chiar toate jocurile. nfs undercover merge la detalii la maxim. bine ca acum mi-am luat si un dual core la 4400 si am 2gb de ram
pai cum ai vrea sa iti mearga la 9600 se e slaba si mai ales jocurile din ultimi ani , am si eu una de vanzare 50 ron
)
eu am placa video Nvidea GeForce 9600 GT 512 DDR3 256 bit pana acum nu am avut probleme cu ea
numai eu nu stiu ce placa am
)
)