CS.U-S.RO

Full Version: CARE E CEL MAI BAZAT JOC PE CARE L-ATI JUCAT...SI PE CE SIST
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
de ce cand intru in joc si dau sa incep jocul mi se albeste ecranul (cand incepe misiunea cred).......la ASSassins creed ......astept sfaturi ceva

Guest

assasins creed un joc bine realizat l-am terminat de 2 ori Big GrinBig Grin
am si yo o intrebare in legatura cu jocurile mari...knd iau nfs carbon,medal of honor,nfs prostreet sau tot ce e mare si cred ca are o grafica buna ... si intru in joc sta ecranul 2 secunde negru iar dupa aceea imi zice ca file de modul .dll nu poate fi gasita... e din cauza placii video sau tre reinstalat windows?
savvy Wrote:am si yo o intrebare in legatura cu jocurile mari...knd iau nfs carbon,medal of honor,nfs prostreet sau tot ce e mare si cred ca are o grafica buna ... si intru in joc sta ecranul 2 secunde negru iar dupa aceea imi zice ca file de modul .dll nu poate fi gasita... e din cauza placii video sau tre reinstalat windows?

nare nici o treaba cu windows-ul e de la placa video probabil ca nu suporta grafica ce placa video ai ?
cauta pe net ultimul driver de la placa video. daca nu merge nici atunci, inseamna ca placa ta video nu suporta acea grafica.
k ms mult Big Grin
fifa 2009 la mine pe mobil.am reluari fac skeme se vede 3-D pot pune si camera si sa ninga sa ploua...tot.....ca pe calculator nu-mi merge.... :cry: :cry: :cry:

imi da nush ce eroare "net send" ceva cu registering nush ce.....de vreo 6 ori am incercat si mereu aceeasi kestie :cry: :cry:
si teoretic ar trebui sa mearga....unui coleg de clasa ii merge si are procesor mai slab..... :cry:
placa video a mea este radeon 9600 series...
fear 2 project origin ar fi ceva Wink sau Prince of Persia le-am terminat pe toate 4 super jocuri ( mai putin Sand of Time, e mai slabutz) :mrgreen:
savvy Wrote:placa video a mea este radeon 9600 series...

a mea la fel
ati radeon 9600 XT 256 mb/128 bit
nu e cine stie ce...dar fifa 09 tre sa mearga lejer...
a mea e x1600pro de 512 pixel shader 3.0 si sincer mi-au mers chiar toate jocurile. nfs undercover merge la detalii la maxim. bine ca acum mi-am luat si un dual core la 4400 si am 2gb de ram Big Grin
cat ai dat pe procesor ?
pai cum ai vrea sa iti mearga la 9600 se e slaba si mai ales jocurile din ultimi ani , am si eu una de vanzare 50 ron Wink)
eu am placa video Nvidea GeForce 9600 GT 512 DDR3 256 bit pana acum nu am avut probleme cu ea
numai eu nu stiu ce placa am Smile)Smile)
Pages: 1 2 3 4 5