mi-am luat steam si imi merge nasol tare calc.are cineva idee de ce???deci imi misc mouse-ul si la o sec dupa aia se misca si imaginea....shtie cineva de ce
Am 768 RAM,si o placa video radeon la 256...frame-urile mi-s peste 70...nush shtie cineva??
pai numi pot da seama ce ar putea avea..fa pls un demo...si punel aici...k poate asha miashi putea da seama...
cateva mici detalii despre pc-ul tau:
ce windows
ce placa de baza
si de kt ai linia de net
net am 3MB .placa de baza e ceva mai old...un asus...dar pana sa imi pun steamu mergea super nu aveam treaba...windowsu e un xp sp2
pai tre sa ai net destul de bun k sa itzi mearga si steamu...k dak ai cs normal itzi papa din banda de net....da dak mai ai si steam...face un "consum" suplimentar
.....ns ce sa zic....srry
dinamovistule da mie steamu dak tie tot nuti merge bn k u nu ai nevoie de asa ceva =)) ce cap am sh yo
deci am un pc Athon2200 1800+,768 Ram,placa video ati radeon X1050 256 mb,monitor lcd sony 18" si sitem de operare winXP sp2....problema e ca imi scad fpsurile....nu raman constante...incepjocul cu 100 si la un moment dat amsi 15-20.....aaaa si netu e Metro 3 mb/s si browse-ing 1 mb/s de la rds.are cineva vreo ideee??am incercat orice.,...comenzi in counter cfg-uri dll-ul de la placa video..aproape tot ce am gasit...
pai reinstall steam...si cs...tot tot....uninstall tot....si reinstall....
....sar putea sa itzi merga...bafta
fa o scanare de virusi si spyware / adware . Probabil ai un spyware nasol.. recomand spybot search and destroy sau spyware doctor. BAFTA
Hmmm .... ma bag si eu in seama ... acceasi prb am avut-o si eu cand mi-am instalat steam-u insa la mine sa rezolvat prb dupa ce mi-am dezinstalat driver-u la mouse ... acu nush dak te ajuta cu ceva ... da eu asha mi-am rezolvat prb