CS.U-S.RO

Full Version: DOAR PT CEi CU INIMA PUTERNICA !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
savvy Wrote:marfa :mrgreen: danutzZ o dai pe rime? :lol: :wink:

mare om , mare valoare
talentul meu limita nu are :-j
danutzZ Wrote:
savvy Wrote:marfa :mrgreen: danutzZ o dai pe rime? :lol: :wink:

mare om , mare valoare
talentul meu limita nu are :-j

:lol: :lol: :lol: gg fah ..n.ai treaba ... talent la baut vodka sau ce? :lol:
ba Forumistilor ... dar nu mai schimbati subiectul Topicului ... ardeti-o numai la subiect ... nu asa de departe pe langa
laurentzii Wrote:ba Forumistilor ... dar nu mai schimbati subiectul Topicului ... ardeti-o numai la subiect ... nu asa de departe pe langa

si ce vrei sa zic?! :lol: cum avea ala capu botit? discutati voi despre asa ceva :roll:
laurentzii Wrote:ba Forumistilor ... dar nu mai schimbati subiectul Topicului ... ardeti-o numai la subiect ... nu asa de departe pe langa

deja devenea dubios cum de nu postase laur ceva legat despre asta :lol: :lol: :lol:
intr un fel are si laur dreptate nu zic din rautate dar de fiecare data la fiecare topic imediat se deviaza de la subiect .... danutz a ascultat prea multe povesti cand a fost mic ( ma gandesc ca o fii fost si el mic nu 2 metri de la nastere) !! :lol: :lol: :lol:

Guest

Mah bogdanele nush de unde ai siteu ala...da cand m-am uitat si io am vomitat pe tastatura...Sad( si o trebuit sa cumpar altaSmile)
mi s-a cam facut rau dupa ce m-am uitatSmile)Big Grin

Guest

Joker o sa ne intalnim odata noi 2 sa vezi ce glume o sa iei u....deci iti promit...atata timp cat mai dau un coment pe forum,.....u nu ai voie sa zici nimik...ok?
SoSweet Wrote:Joker o sa ne intalnim odata noi 2 sa vezi ce glume o sa iei u....deci iti promit...atata timp cat mai dau un coment pe forum,.....u nu ai voie sa zici nimik...ok?

SoSweet ce te aprinzi asa baiatule...? Terminati-o cu certurile si amenintarile ( ADICA OFF TOPIC cum zicea laur) ti-am promis odata ceva...daca vad ca vei continua ma tin de promisiune!

Guest

Da mah Savy da joker are ceva cu mine....uite-te la sugesti akolo la radio sa vezi k daka dau si eu sa zik ceva el tot are ceva cu mine....nush ce tot ii trebe baiatului Smile :mrgreen:
cica joker are ceva cu elSmile)) .. sosweet.. tu inca nu ti-ai dat seama ca esti cam in plus pe langa noi?? cel putin aia nu a fost o gluma buna... sau prea exagerat si iti taie tot chefu sa mai postezi... asa ca ssshhhhtWink faci un bine societatii
da era faza aia..in care una vrea sa se arunce cu parasuta de pe un baraj
..da nu se deschide parasuta.si avea o camera video montata pe cap.....mortal..
RaZeR_man Wrote:da era faza aia..in care una vrea sa se arunce cu parasuta de pe un baraj
..da nu se deschide parasuta.si avea o camera video montata pe cap.....mortal..

Vreau sa o vad si eu Tongue :lol: :lol: :lol: Ai un site ?
Pages: 1 2