CS.U-S.RO

Full Version: caciulitze :))
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
A trecut sezonu caciulitelor de craciun asa ca zic sa fie scoase , nu par a fi indragite de multi doarece te dau de gol sau nu nimeresti bine la cap si alte motive gasite de play-ieri . Oricum multumim mult lui Catalin petru mica lucratura sa zic asa care ne-a bucurat de fiecare data cand am intrat pe serv Big Grin

p.s. one love cs.u-s.ro
verde Wrote:A trecut sezonu caciulitelor de craciun asa ca zic sa fie scoase , nu par a fi indragite de multi doarece te dau de gol sau nu nimeresti bine la cap si alte motive gasite de play-ieri . Oricum multumim mult lui Catalin petru mica lucratura sa zic asa care ne-a bucurat de fiecare data cand am intrat pe serv Big Grin

p.s. one love cs.u-s.ro

aprob verde!
asa e....
aprob!!!

Guest

Eu spun sa mai fie laateSmile)ptr k pe multi playeri ii dau de gol caciulitzeleSmile)
eu abia astept urechile si coditza de iepurash de paste Big Grin :mrgreen:
sa iti vad coditza de dupa cutie daneSmile)) si sa te trag de ea :lol: :lol: :lol: + 1 pereche de dintisori Smile))
darkclan Wrote:sa iti vad coditza de dupa cutie daneSmile)) si sa te trag de ea :lol: :lol: :lol: + 1 pereche de dintisori Smile))

haha :lol: :lol: :lol:
danutzZ Wrote:eu abia astept urechile si coditza de iepurash de paste Big Grin :mrgreen:

o dai in playboy Smile).. de paste ti se pun oua rosii ..
darkclan Wrote:sa iti vad coditza de dupa cutie daneSmile)) si sa te trag de ea :lol: :lol: :lol: + 1 pereche de dintisori Smile))

dark o vrut sa zica ... ca de ar mai avea un dinte in gura ce ti-ar mushca-o :lol: :lol: :lol:
laurentzii Wrote:

dark o vrut sa zica ... ca de ar mai avea un dinte in gura ce te-ar mushca :lol: :lol: :lol:

deja stiu la ce viseaza dark noapte de noapte pan` la Pasti.... :-?
sa se puna aripioare si cerculetz de ingerash de valentines day, iar polaru sa fie inlocuit cu un arc Smile)
off ca imaginatie bogata mai aveti Smile))))