- adminul de la care ai primit ban : ADR
- reason : mia dat de 2 ori slat 99 dmg dgb si iam dat pe say_team
dc miai dat ban iar a 2 oara lam injurat
- dovezi [copy-paste consola] uitatica in consola sv-ului
- cum te aperi? adu argumente solide mia dat de 2 ori slat 99 dmg dgb si iam dat pe say_team
dc miai dat ban iar a 2 oara lam injurat
- concluzia :-j
am postat 2 din greseala scuze
1.crazy toata lumea are ceva cu tine
2.e slap nu "slat"
3.cauta alt server daca toti au ceva cu tine
4.ai EDIT ca sa nu postezi 200 de reply-uri intr-un topic de genul !
HF !
crazy Wrote:- adminul de la care ai primit ban : ADR
- reason : mia dat de 2 ori slat 99 dmg dgb si iam dat pe say_teamdc miai dat ban iar a 2 oara lam injurat
- dovezi [copy-paste consola] uitatica in consola sv-ului
- cum te aperi? adu argumente solide mia dat de 2 ori slat 99 dmg dgb si iam dat pe say_teamdc miai dat ban iar a 2 oara lam injurat
- concluzia :-j
Deci pe bune nu stiu de unde le scoti, nici pe departe nu a fost asa...imi pare rau acum ca am iesit din cs si am uitat sa copii consola
1 crazy a injurat pe cineva si apoi a zis sa ii dau gag. eu i-am dat gag si slap 99 ca sa stie ca nu asa se face (injuri si apoi ceri gag). dupa aceea a inceput sa ma injure
2 crezi ca dupa cererea asta o sa iei unban?
3 ":-j" in nici un caz nu e concluzie
4 pana la urma nu am inteles cum te aperi, si care e concluzia. culmea cum de in 2 zile ai luat 2 banuri pt injurii, iar intr-o saptamana ai 3 reclamatii la admini
BANUL RAMANE
bn ramane banu
inchideti posturile mele stergetimi contul :-j nu mai intru pe u-s
daca motivul pt care ai luat ban nu se regaseste in regulament , am sa-i dau un ultim warn adminului care ti l-a dat !
daca adminul respectiv a respectat regulile , atunci tu poti sa faci o cerere de corectitudine !
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/viewtopic.php?f=4&t=95">viewtopic.php?f=4&t=95</a><!-- l -->
cerere acceptata !
O seara si week-end placut !