ADR Wrote:cam tot din motivele astea ma gandeam ca mai bine s-ar face ceva mai serios...
cu ceva banuti, ca sa aiba lumea de ce sa isi bata capul, in principiu sa fie ceva in joc
cred ca nu sti ce povara iti ei pe cap
)
vai dar ce negativisti erati :lol:
A fost multa bataie de cap la inceput ca sa organizam un campionat ! A iesit binisor , dar se putea mai bine ! Sper ca in toamna sa mai organizam inca un campionat , dar ceva mai serios!
idem savvy..ar fi super :mrgreen:
Nu o sa putem tine un campionat mare!!Campionatele de 8-10 echipe is cele mai potrivite!!parerea mea
gogu Wrote:Nu o sa putem tine un campionat mare!!Campionatele de 8-10 echipe is cele mai potrivite!!parerea mea
si sa se termine rapid
playa Wrote:gogu Wrote:Nu o sa putem tine un campionat mare!!Campionatele de 8-10 echipe is cele mai potrivite!!parerea mea
si sa se termine rapid
Clar
doua grupe de cate 4 echipe primele doua din fiecare joaca semifinala sau chiar primele din fiecare grupa joaca finala!Un singur om nu se poate ocupa de un campionat,doi oameni sa-si imparta sarcinile si-ar iesi ceva frumos!
cam gol pe aici.nu cred ca isi are rost sectiunea
playa Wrote:de vina sunt vipurile!
Pai subiectul topicului era campionatul care nici acum nu s-a terminat .
asa e ...eu stiu ca am ajuns in finala ...oricum renunta ceilalti deci am castigat
))
vladutzZ Wrote:playa Wrote:de vina sunt vipurile!
Pai subiectul topicului era campionatul care nici acum nu s-a terminat .
o sa il terminam.dar stai sa incep facultatea si sa treaca ceva timp.ca nu am voie sa vb la tel cu cineva din clan
danutzZ Wrote:o sa il terminam.dar stai sa incep facultatea si sa treaca ceva timp.ca nu am voie sa vb la tel cu cineva din clan
SRI-ul? :lol:
politia de frontiera :cry:
danutzZ Wrote:politia de frontiera :cry:
Ce a trecut timpul Dane 8)