Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sugestia unui om neimportant
mda....cam au dreptate baietii...ce facem domnilor admini? Nu is primii baieti care se plang de voi? Eu m-am lasat de server tocmai din cauza asta ca ma certam prea des cu voi din cauza incompetentei Smile. Ma scuzati, nu ma dau mare, dar e adevarat pur si simplu. Nu trebuie nici un argument. Toate aceste plangeri argumenteaza totul. Sa stiti ca eu nu am jucat numai pe u-s la viata mea, si credeti-ma ca pe alte servere nici nu stie lumea cine e admin pt ca nu se fac remarcati, nu folosesc comenzi deloc. Aici sunteti prea populari, de fapt voi ati luat admin pentru ca va place popularitatea.
nu dau autografe Wrote:una mica va zic si va las ca vad ca se invart multi cu nasul mare pe aici [adica bogdanel player]. Mai pinocchio vezi ca nu am dat retry dupa gag niciodata, da-ti doua palme si baea o cana de apa.
dj ma bucur sa aud ca se invart si oameni maturi pe server, dar pacat la l-ati lasat pe mainile inaptilor :|

auzi.. suferi de "smecherie de cartier??" .. pinocchio esti tu si ala care te imbraca in fiecare zi.. nu te lua de mine ca nu e bine... ai injurat tare urat pe server si de asta ti ai luat ban.. poti sa mi stai in cap ca nu ma intereseaza>>?>?? Adica cum ar fi sa vin eu la tine pe unul din cele 3 mari servere pe care esti admin si sa ti zic " IMI BAG P ULA IN SERVERUL ASTA PARASIT SI PLIN DE NUSH CE..." ..ce-ai face??? Nu te mai da artist ca nu ma impresioneaza ca ai nush ce varsta... Daca intr-adevar aveai bunul simt vorbeai frumos si nu foloseai cuvinte obscene care pur si simplu au provocat toata magaria asta..iar cu gagul probabil te confund ca nu mai tin minte la cati retarzi iau admin_gag si dupa folosesc retry.. aici posibil sa fie greseala mea si o recunosc ..insa cand tu esti magar situatia se schimba...

o mare parte din admini n-au nici o treaba ( nepotisme , admini care in trecut au fost probleme cu ei .. cei vechi stiu ce vorbesc aici) .. cei buni nu mai prea intra , sau prefera sa stea undercover si mai sunt admini cat de cat buni , dar care cateodata sunt depasiti de situatie . Nu se mai respecta nici o regula , se da slay pt flash , se da gag pt cod , se da ban pt injuraturi , se da la vot de 100 de ori consecutiv si se finalizeaza cu o harta nemaivazuta si cu serverul gol . Ieri sau alaltaieri erau 5-6 admini pe server in timp ce unu ma injura continuu ( cam timp de 20 de minute ) , nimeni nu a facut nimica , a trebuit sa intre mihai sa ii dea gag . Pe forum bate vantul .. doar adminii mai scriu din cand in cand , pe server e jale , se termina vacanta si o sa mai joace doar adminii si vreo 10 ca mine care cand n-au ce face deschid cs ( la ce rabla am numa jocu asta merge bine) . Dar nu conteaza , noi sa fim sanatosi.

numai bine!
eu va urez mult succes cu serverul si nu abuzati de tastatura aia[/quote]
hopaaaa :lol: waaaaw un om pe aceiasi lungime de unda cu mine!!! eu zic ca ar trebui sa va puneti intrebari de acum intre voi si sa ne lasati pe noi playerii umili fara nici un privilegiu sa jucam cs doar protejati de codati. Ca pana la urma urmei asta sta in esenta unui server..ca adminii sa protejeze serverul de codati. Exemple de admini care au calcat stramb: bogdanel player->a dat ban in loc de gag + ca a mintit pe forum ca am dat retry dupa gag, danutzZ.mzq -> sustine ca are admin, serverul era pustiu dar el nu schimba harta pe motivul ca ii vede nu stiu ce golan parola ca nu e la el la pc cica (deci adminul sau e mai presus decat serverul), baubau intra pe server si primul lucru care il face da la vot harti cu miluita pana iese una sa o schimbe: banuiesc ca ii place la nebunie comanda amx_votemap sau amx_votemapmenu :|, ce sa mai zic, catalin e dat exemplu mai sus, nu am scris toata conversatia, dar mi-a dat slay pt ca am dat cu unu o lama apoi i-am dat cu awp (slayul a fost pe motivu ca is bulangiu :|), alt exemplu: toti adminii care ati postat la acest topic nu ati gandit la rece: voi tineti intre voi, sunteti multi si rezultatul este==> un server doar cu admini Smile[/quote]

stai flex we autograf.
atunci sv nu era gol.lasa vrajeala cu adminu mai presus de nush ce ai zis tu acolo....ca e ora 4 dimineata si n-am chef de povesti.nu-ti place poti pleca.....CA TREBUIA SA TE TIN NUMA-N GAG SI ALTE CHESTII pt ce injuraturi ziceai da iti ziceam sa te calmezi....ca toti avem nervi...
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
lasa omu in pace ca are dreptate.

ps: danutz fa pozele alea mai mici sau ti le sterg
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
bogdanell_butt Wrote:
nu dau autografe Wrote:una mica va zic si va las ca vad ca se invart multi cu nasul mare pe aici [adica bogdanel player]. Mai pinocchio vezi ca nu am dat retry dupa gag niciodata, da-ti doua palme si baea o cana de apa.
dj ma bucur sa aud ca se invart si oameni maturi pe server, dar pacat la l-ati lasat pe mainile inaptilor :|

auzi.. suferi de "smecherie de cartier??" .. pinocchio esti tu si ala care te imbraca in fiecare zi.. nu te lua de mine ca nu e bine... ai injurat tare urat pe server si de asta ti ai luat ban.. poti sa mi stai in cap ca nu ma intereseaza>>?>?? Adica cum ar fi sa vin eu la tine pe unul din cele 3 mari servere pe care esti admin si sa ti zic " IMI BAG P ULA IN SERVERUL ASTA PARASIT SI PLIN DE NUSH CE..." ..ce-ai face??? Nu te mai da artist ca nu ma impresioneaza ca ai nush ce varsta... Daca intr-adevar aveai bunul simt vorbeai frumos si nu foloseai cuvinte obscene care pur si simplu au provocat toata magaria asta..iar cu gagul probabil te confund ca nu mai tin minte la cati retarzi iau admin_gag si dupa folosesc retry.. aici posibil sa fie greseala mea si o recunosc ..insa cand tu esti magar situatia se schimba...

ai luato razna de la atata superioritate sau ce ai tataitza? foloseai admin_gag si gata, dar nu tu ai preferat sa ma rupi in comenzi si mi-ai dat slay vreo 5 runde cu toate ca eu ziceam ca m-am calmat. era azzer ala pe server si eu disperam ca nu dati afara codatul si eram foarte nervos. oricum vad ca pe voi va preocupa altceva nu codatii, impresionant cum un codat a putut sa joace asa mult pe serverul vostru sa ajunga pe locul 2 =)). Puneti intrebarea asta mai bine, cum a reusit ala si iti zic eu ca raspunsul il gasesti in incompetenta adminilor. Te framanta prea mult limbajul meu care puteai sa il rezolvi cu un gag Smile
Sper sa nu se supere nimeni pe mine, si chiar daca o va face, imi cer scuze. Eu am mari suspiciuni in fata acestui player. Nu stiu de unde a venit, cum a ajuns aici, dar are gura mare.. Pai , apare dintr-o data si ne acuza ca avem un server de incompetenti, ca e un server de rahat, ca adminii is prosti.. a jucat el atat timp sa traga concluzii? Mai romanasule de 28 de ani, la varsta ta mi-as vedea de familie nu de cs si de celelalte 3 forumuri pe care activezi. In primul rand eu nu as vedea un om la varsta ta sa fie atat de smecheras ( acuzi pe toti, injuri in stanga si-n dreapta , nu-ti convine aia ) . Unul la 28 de ani , daca ar juca CS, ar schimba serverul , nu si-ar bate capul cu cei "incompetenti" . Te inviti sa-ti ridici buletinul si apoi sa joci la noi pe server.

Spune-ne si noua de unde esti si ce IP ai , sa ne facem o idee..
eu cred ca e unul dinte noi sau unul ce a avut probleme cu U-S !
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --

-Darkclan#BuT-

era un baietas mai demult. kenzo .. care tot jucand cu alt nume si luandu-si alte personalitati a avut admin de cateva ori, pe nume diferite Smile.
Foaie verde, foaie lata
Ce server era odata! Sad

P.S. Kenzo inca mai joaca pe server, dar sub alta denumire. Tongue
era ..nu mai e..si nici o sa mai fie..dc? uitativa si voi cine sunt "stapani serverului"..daca nu se iau masuri urgent "da faliment sv "...Acu 2 ani m`am rugat de mihai 2 saptamani sa primesc slot..si acuma toti........sau trezit peste noapte cu admin..inainte intram pe server sa ma relaxez ..acuma intru sa imi iau injuraruri si acuze..deja imi este scarba si greatza..ma`m reprofilat

ps: cui in rup curu la dota? :d
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
ikks probabil ca ai dreptate. Dar cred ca te inseli in privinta persoanel lui, pe kenzo nu l-am mai vazut de cateva luni bune, asta e ultima lui convorbire care a avuto cu mine:
kenz0r_cpl (05.03.2009 18:55:56): saL
mentionez ca pe la inceputul anului inca mai juca si se baga mereu in seama cu mine. Cred ca e o alta persoana care a jucat in trecut pe u-s
cu criza asta financiara am timp destul la birou de forumuri si de cs mai ikks Smile
nu dau autografe Wrote:cu criza asta financiara am timp destul la birou de forumuri si de cs mai ikks Smile

baiete poti sa ai si 40 de ani, dar hai ca m-am plictisit sa citesc toate posturile tale din urma si pana acum, ai postat in doua zile cat am fost plecat cat mine de cand sunt pe forumul asta. Vad ca ai o problema cu adminii, vrei admin? zii sincer, fa cerere si gata, daca nu iti dau un sfat cum le-am mai dat la vreo doi ca eu is mai direct de felul meu: asculta-ma si pleaca, lasa-ne, te cred ai dreptate cu adminii si cu ce se intampla pe server, dar lasa-ne cu sesizarile tale, stim si noi ce se intampla, ne chinuim sa rezolvam, dar asta e. Dute si da la copii de mancare si cand te intorci sterge cs.u-s.ro de la favorites si da si delete la history si uita de noi ca prea te plangi. Ar trebui sa iti fie rusine ca pe aici sunt numai copilasi de 16-17 ani, iar tu ditamai vlajganu te plangi mai tare ca toti. Ma scuzi ca vorbesc asa, dar cineva trebuie sa iti zica direct, iar eu imi asum raspunderea. Hai pa pa pa pa pa pa pa
28 de ani ? la cum gandesti ? parca ai fi un copil de 3 ani " mama mi-a furat acadica " , nu inteleg de ce te agiti asa tare ? platesti tu serverul ? ai venit tu sa ne zici ce e bine si ce e rau ? apropo tu nu trebuia sa ai copii ?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)