01-13-2010, 01:39 AM
laurentzii Wrote:pai ii simplu una lui verde si una lui Baubau :lol: :lol: :lol: si is toate 4 Busyyyyyyydak nu e laur cu mn nu ma mai joc
poza cu dedicatie lu dark :))
|
01-13-2010, 01:39 AM
laurentzii Wrote:pai ii simplu una lui verde si una lui Baubau :lol: :lol: :lol: si is toate 4 Busyyyyyyydak nu e laur cu mn nu ma mai joc
01-13-2010, 10:56 AM
Uite asta inseamna p*z*d* pe p*** ei :lol: :lol: am so i-am aia care o tine pe nevasta lu dark dupa cap sa nu cada de p*** mare ce are!!!:lol: :lol: :lol:
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
01-14-2010, 05:23 AM
burlaku Wrote:una e a mea ... raman inca 2 hmm...sa zicem ca ma multumesc si cu 2 :-? :lol:
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
01-14-2010, 11:00 AM
darkclan Wrote:Rele lumi :? ci suntiti uai asa di individiosi pi mini a ?? :lol: :lol: :lol: :lol: nici in visele voastre cele mai umede nu o sa aveti parte de ce am eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: cica nici in visele voastre cele mai umede :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))))) dark probabil de frica ne zice seara pe sv...gata nb am plecat langa nevasta :-s :cry: il bate cu **** `n cap daca i neascultator
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
01-14-2010, 08:57 PM
=)))) care apuca primu )))
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
01-28-2010, 07:51 PM
care nu are geaca daniel&gabi )
|
« Next Oldest | Next Newest »
|